Zomers genieten tijdens de Zomeravonden

4 juli 2017
Zomers genieten tijdens de Zomeravonden

Houd donderdagavond 10, 17 en 24 augustus vrij in uw agenda, want dan vinden de zinderende Zomeravonden plaats! Op het Raadhuisplein in Etten-Leur geniet u met vrienden en familie van gratis muziekoptredens van topartiesten.

Bij Winkelhart Etten-Leur vieren wij de zomer en u mag meedoen! Zo hebben wij deze zomer diverse leuke evenementen, waaronder de Zomeravonden. Op donderdag 10, 17 en 24 augustus geniet u van gratis muziekoptredens van topartiesten. Bekijk hier het programma en kom ook!

Programma Zomeravonden 2017

De Zomeravonden vinden plaats van 19.00 tot 00.00 uur. Om in de stemming te komen, draait er bij aanvang een dj. Maak de heupen alvast los en dans mee. Rond 20.00 uur start het artiestenprogramma. In aanloop naar de Zomeravonden wordt het programma verder ingevuld, dus houd onze website in de gaten!

10 augustus – Covernight
Dans en zing mee met golden oldies of hits van nu! Tijdens de Covernight geven diverse artiesten hun vertolking van bekende hits.

17 augustus – Battle of the Deejays
Welke deejay draait de leukste hits en wint het publiek voor zich? Tijdens de Battle of the Deejays strijden diverse dj’s tegen elkaar.

24 augustus – Muziek van eigen bodem
Houdt u van Hollandse hits, smartlappenmuziek en Nederpop? Tijdens deze Zomeravond geniet u van muziek van Nederlandse bodem!