Skip to main content

 

Creatieve Woensdag: Funpops Knutselterras in het Zonnetje

Op woensdag 7 augustus kunnen kinderen tussen 12:30 en 16:30 uur hun creativiteit de vrije loop laten op het Funpops Knutselterras in Winkelcentrum Etten-Leur. Dit evenement biedt een unieke kans voor kinderen om zelfstandig creaties te maken met begeleiding van twee enthousiaste bouwvakkers! Het enige wat je nodig hebt is een beetje water om de Funpops te laten plakken. Zo worden er de mooiste bouwwerken gemaakt tijdens deze gezellige middag.

Funpops Knutselterras:
Woensdag 7 augustus: 12:30u – 16:30u.

 

Funpops Knutselterras: Bouwplezier voor Kinderen

Het Funpops-terras is de perfecte plek voor kinderen om hun creativiteit te uiten en nieuwe vaardigheden te leren. Met de hulp van twee ervaren bouwvakkers kunnen de jonge deelnemers hun eigen unieke bouwwerken maken. Funpops zijn kleine, kleurrijke bouwstenen die eenvoudig aan elkaar plakken met een beetje water. De mogelijkheden zijn eindeloos en de kinderen kunnen hun verbeelding volledig benutten om de meest wonderlijke creaties te bouwen. 

Educatief en Motorisch Verfijnd

Naast het plezier van het knutselen, biedt het werken met Funpops ook een educatieve waarde. Het helpt kinderen bij het verfijnen van hun motoriek en stimuleert hun creativiteit. Door het maken van verschillende vormen en structuren verbeteren de kinderen hun fijne motorische vaardigheden. Het Funpops Knutselterras biedt een geweldige manier om te leren en te spelen tegelijk, wat zorgt voor een waardevolle en leuke ervaring.

Milieu- en Kindvriendelijk

Funpops zijn niet alleen leuk en leerzaam, maar ook milieuvriendelijk en veilig voor kinderen. Deze natuurlijke producten zijn 100% afbreekbaar en natuurzuiver, waardoor ouders zich geen zorgen hoeven te maken over de impact op het milieu. Bovendien is het knutselen met Funpops volledig veilig voor kinderen, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op hun creatieve projecten zonder risico!

 

Zet hem in je agenda! Kom op woensdag 7 augustus naar het Funpops Knutselterras in Winkelcentrum Etten-Leur en geef de kinderen de kans om hun creativiteit te ontdekken en hun motorische vaardigheden te verbeteren. Mis deze leuke en educatieve middag niet en kom langs in ons winkelcentrum! Zo kun jij meteen een rondje doen in ons gezellige centrum, bekijk onze plattegrond! Naar welke winkels ga jij graag?

 

Volg op ons social media, Facebook en Instagram! ☑️ Zo hoef jij nooit meer iets te missen van onze events, speciale acties in winkels en meer.