Skip to main content

Op zaterdag 16 april staat Winkelcentrum Etten-Leur in het teken van Pasen. Er is een gevarieerd programma met diverse activiteiten en bijzonder aaibaar entertainment. Benieuwd hoe wij hier chocolade van maken? Lees dan snel verder 🐣.

Familie Haas en Co
Een leuke act waarin twee bijzondere acteurs een mooi verhaal vertellen over hun zoektocht naar adoptie-ouders voor hun kroost. Zij delen heerlijke chocoladehazen uit 🍫. U kent het wel, waar twee hazen zijn, volgen er al snel meer… 🐰🐰

Deze twee hazen hebben maar liefst een heel leger aan (chocolade)hazen en zijn op zoek naar jonge ouders Γ©n kinderen, die willen zorgen voor hun schatten van kinderen. En u ziet het al: wat een lekkere jochies hebben ze.

Familie Haas & Co is uniek door hun fascinerende spel. Ze gaan gekleed in bijzondere en fraai afgewerkte kostuums en natuurlijk zijn zij altijd bereid om te knuffelen met alle gasten!

Een ‘aai’ hoort erbij! πŸ₯š
Naast het knuffelen met Familie Haas en Co, kan er ook geknuffeld worden met met andere dieren. Op de paasboerderij kunnen de kinderen knuffelen met lammetjes πŸ‘, konijnen 🐰, cavia’s en hamsters 🐹 . Dit alles gebeurt uiteraard onder toeziend oog van een begeleider.

Paashazenband πŸ₯
Deze paashazen hebben een bijzondere uitstraling en zullen de gezellige activiteiten voorzien van muzikale begeleiding. Speciaal voor dit event hebben de hazen hun paasbeste kostuums uit de kast gehaald ✨. Het mobiele paashazenorkest voelt zich altijd thuis en weten bij iedere gelegenheid de juiste sfeer te creëren. 🎡

Ben jij enthousiast en wil jij deze dag samen met je kinderen komen genieten van het programma? Dan zien we je graag zaterdag 16 april in Winkelcentrum Etten-Leur!

Leave a Reply