Skip to main content
ย 

Vaderdags-winactie in Etten-Leur: Win een Kartarrangement!๐ŸŽ‰

Zaterdag 15 juni wordt een bijzondere dag georganiseerd voor de viering van Vaderdag. Dit jaar krijgen vaders niet alleen de waardering die ze verdienen, maar maken ze ook kans op een spannende prijs. Van 12:00 tot 16:00 uur worden 500 kraskaarten uitgedeeld door hostessen in Formule 1-outfits, waarmee vaders kans maken op een kartarrangement voor twee personen in Playdรดme Roosendaal.

Zaterdag 15 juni: 12:00u – 16:00u.

 

Formule 1 Hostessen Delen Kraskaarten Uit

Op deze feestelijke zaterdag zullen hostessen, gekleed in opvallende Formule 1-outfits, door ons winkelcentrum wandelen om 500 kraskaarten uit te delen. Deze actie is speciaal gericht op vaders die een aankoop in het centrum hebben gedaan. Door het tonen van hun kassabon kunnen ze een kraskaart ontvangen en meedoen aan de loterij.

De hostessen zijn gemakkelijk te herkennen aan hun dynamische Formule 1-outfits, wat een extra vleugje opwinding toevoegt aan de festiviteiten. De kraskaarten worden alleen uitgedeeld aan vaders die hun kassabon kunnen laten zien, waardoor deelname exclusief is voor de hardwerkende vaders die de binnenstad bezoeken.

Maak Kans op een Spannend Vaderdag Kartarrangement

Onder de 500 kraskaarten bevinden zich 10 winnende kaarten. De gelukkige vaders die een winnende kaart krassen, winnen een kartarrangement voor twee personen bij Playdรดme Roosendaal. Dit arrangement bestaat uit twee sessies karten, een perfecte gelegenheid voor vaders om hun racevaardigheden te tonen en een onvergetelijke ervaring te delen met een vriend of familielid.

Karten is een spannende en adrenalinerijke activiteit die veel vaders zal aanspreken. Het winnen van deze prijs biedt een unieke kans om iets nieuws en opwindends te doen, wat een extra speciaal tintje geeft aan de viering van Vaderdag.

Heb jij al een Vaderdag cadeau? Kom langs!

De derde zondag van juni is traditioneel gewijd aan het vieren van Vaderdag, maar dit jaar worden de festiviteiten al op zaterdag 15 juni gevierd in ons winkelcentrum. Dit evenement biedt een perfecte gelegenheid voor gezinnen om samen te komen en hun waardering voor vaders te tonen. De kans om een kartarrangement te winnen, maakt het winkelen op deze dag nog aantrekkelijker voor alle vaders!ย 

Kom naar de Winkelcentrum Etten-Leur op zaterdag 15 juni tussen 12:00 en 16:00 uur, doe een aankoop, en ontvang een kraskaart. Misschien ben jij wel een van de gelukkige vaders die een spannende kartervaring wint. Zorg ervoor dat je erbij bent en vier Vaderdag op een manier die je nooit zult vergeten!

 

Volg op ons social media, Facebook en Instagram! Zo hoef jij nooit meer iets te missen van onze events, speciale acties in winkels en meer! Bekijk onze plattegrond voor al onze winkels.