De leukste tips voor Vaderdag!

5 juni 2019
De leukste tips voor Vaderdag!

Er zijn vaders die dit al een keer hebben meegemaakt, er zijn vaders die dit al vijftien keer hebben meegemaakt, maar er zijn ook vaders die dit voor de eerste keer meemaken. Een ding is zeker: op Vaderdag mogen vaders echt even in het zonnetje worden gezet! 

Wat vinden vaders nou écht leuk om te krijgen? Dit is voor elke vader natuurlijk anders. Daarom is antwoord geven op deze vraag lastig, maar wij kunnen je wel inspireren of misschien wel een heel eind op de goede weg helpen.

Een lekker geurtje

Welke vader wil nou niet lekker ruiken. Heeft jouw vader een favoriet geurtje? Kies dan vooral dat geurtje, dat hij lekker vindt. Een geurtje kan namelijk een persoonlijkheid versterken! Is hij van de verandering? Ga dan eens op zoek naar een geurtje dat jij vindt dat bij hem past. In Winkelcentrum en Winkelhart Etten-Leur vind je verschillende winkels met een ruime keuze. 

Een goed boek

Wat is een goed boek? Een goed boek, is een boek dat aansluit bij de interesse van de lezer. Er is vast wel een onderwerp waarvan jij weet, dat jouw vader dit interessant vindt. Of het nu politiek, sport, gezondheid of wetenschap betreft: kom eens langs bij een van onze boekenwinkels en twijfel niet om te vragen om wat advies. 

Samen lunchen

Vind je het net zo gezellig om je vader te verrassen met een lekkere lunch in plaats van een cadeautje? Én lunchen kan natuurlijk ook met het hele gezin! Je kan zelf een volledig verzorgde lunch bereiden met producten die je zelf in de winkel haalt, maar je kan er ook voor kiezen om buiten de deur te lunchen. Bij onder andere Dubbel & Dwars Tostibar, Lunchcafé Zus en Zo, Donker en Blond, Brasserie Tartaar, Lunchroom Binnen of Brownies&downieS vind je heerlijke opties op de menukaart. Bekijk hier het volledige aanbod in Winkelcentrum en Winkelhart Etten-Leur. 

Wij wensen alle vaders een hele fijne Vaderdag!