Dit zijn dé Carnavalstrends van 2019!

18 februari 2019
Dit zijn dé Carnavalstrends van 2019!

Carnaval, door sommigen ook wel ‘de mooiste tijd van het jaar’ genoemd, staat voor de deur! Kun jij ook niet wachten om je te verkleden en te feesten, maar weet je niet zo goed wat je aan moet trekken dit jaar? Dan hebben wij wel wat tips voor je. Dit zijn namelijk dé Carnavalstrends van 2019!

Fluor

We zien het al terugkomen in de ‘normale’ kleding, maar die felle kleurtjes roze, geel, groen en oranje staan ook mooi als Carnavals outfit. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een fluorescerend trainingspak, gecombineerd met een grote ketting en mooie haarband.

La Casa de Papel

Super populair en heel handig als je je met een grotere vriendengroep hetzelfde wilt kleden: de rode La Casa de Papel pakken. Neem er een Dali masker bij, of plak zelf een snor op en je bent compleet. Niet te moeilijk en lekker snel. 

Superhelden en steampunk

De superhelden pakken zijn natuurlijk altijd populair, maar voor 2019 staat Aquaman toch wel in de spotlights. Deze waterheld heeft een hele coole outfit, lange haren én drietand. Ook steampunk, sciencefiction uit Victoriaanse tijden, is heel populair. Hierbij is de kleding vaak bruin of ecru met zwart, afgewerkt met kant of leer. Er zijn ook complete steampunkkostuums te koop! 

Feestjassen

Heel handig, want je kunt gewoon een ‘normale’ outfit aandoen en zo’n mooie jas eroverheen dragen. Hoef je je geen zorgen te maken dat je het koud krijgt! Deze feestjassen in gekke kleurtjes en printjes hebben leuke kraaltjes, frummeltjes, glitters en andere versieringen. Draag er een leuk, gekleurd hoedje bij en je bent klaar voor weer een dagje feesten. 

Zo, nu kun je weer vooruit met de Carnavals outfits! Kom je er toch nog niet helemaal uit? Ga dan naar De Carnavalswinkel in Winkelhart Etten-Leur voor nog meer inspiratie!

Alvast een hele fijne Carnaval gewenst!