Event: Voorjaarsweekend 25 + 26 maart

25 maart 2017 26 maart 2017
Event: Voorjaarsweekend 25 + 26 maart

Bezoek het feestelijke voorjaarsweekend

In Winkelcentrum Etten-Leur vieren we het voorjaar! Kom naar het Voorjaarsweekend op zaterdag 25 en zondag 26 maart en laat u inspireren. Doe mee aan tuinworkshops, bezoek de voorjaarsmarkt en ontdek op zondag de nieuwste voorjaarstrends.

Zaterdag 25 maart – Voorjaarsevent

Op zaterdag 25 maart organiseert Winkelcentrum Etten-Leur het voorjaarsevent met o.a. tuinworkshops, een voorjaarsmarkt en fleurige bloemenmeisjes. Leer alle ins en outs over tuinieren tijdens de workshops van Jansen Hoveniers en ontvang een fleurig presentje van onze bloemenmeisjes. In marktkramen verspeid over Hof van den Houte, Burchtplein en het overdekte winkelcentrum presenteren diverse winkeliers hun voorjaarsartikelen en acties. Naast de voorjaarsactiviteiten staat de Bijenmarkt op deze dag in het centrum van Etten-Leur. 


Zondag 26 maart – Fashion Day

Ontdek de nieuwste voorjaarstrends tijdens de Fashion Day op zondag 26 maart. Op deze dag showen de kledingwinkels in het centrum van Etten-Leur hun voorjaarscollectie voor dames, heren en kids. Na het succes van de vorige Fashion Events, vindt er ook dit keer weer een Model for a day show plaats. Tijdens deze show ervaren kinderen uit Etten-Leur en omgeving hoe het is om als model in de spotlights te staan.


Houd onze website en Facebookpagina in de gaten

Benieuwd op welke tijdstippen de activiteiten op 25 en 26 maart plaatsvinden? Houd onze Facebookpagina en website goed in de gaten! Tot dan!