Event: Etten-Leur zoekt vlogger!

8 februari 2018 17 maart 2018
Event: Etten-Leur zoekt vlogger!

Winkelhart & winkelcentrum Etten-Leur zijn op zoek naar een spontane, storyteller met gevoel voor stijl en humor, die in één klap ons winkelgebied op de kaart gaat zetten! Weet jij op een creatieve manier volgers te inspireren? Pak dan je camera er maar bij en laat zien dat jij diegene bent waar wij naar op zoek zijn!

Vlogger van Etten-Leur worden?

Als je wint, vertegenwoordig je een jaar lang het Winkelhart en het winkelcentrum van Etten-Leur. Jij zal verslag leggen van de events en andere spraakmakende gebeurtenissen en maakt hierover, op je eigen manier, aansprekende vlogs. Ook andere leuke onderwerpen die aan ons winkelgebied gerelateerd zijn komen in jouw vlogs voorbij. Daarnaast krijg je een leuke vergoeding van €200,-!

Maak een kennismakingsvlog!

Meedoen is eenvoudig: maak een kennismakingsvlog en stuur deze in via een privébericht op Facebook van winkelcentrum Etten-LeurWinkelhart Etten-Leur óf maak een YouTube video met de naam ‘Etten-Leur zoekt vlogger!’ en stuur ons de link hiervan via een privébericht op Facebook van winkelcentrum Etten-Leur of Winkelhart Etten-Leur.

Liever live laten zien wat je in huis hebt? Zorg dan dat je aanwezig bent op 17 februari of 25 februari en val op bij onze talentscouts! Kijk hieronder voor de actievoorwaarden.

Let op: de deadline is 17 maart, dus stuur voor die tijd je vlog in!