Event: Game & Play Event

10 juni 2017
Event: Game & Play Event

LET THE GAMES BEGIN!

Op zaterdag 10 juni wordt het centrum in Etten-Leur omgebouwd tot een spel- en sportgebied. Beleef en kijk uw ogen uit tijdens het Game & Play Event. Geniet samen met het hele gezin van de wereld van sport, spel en games op het Sportplein, Digital games plein en Oud-Hollandse Spelen plein! 
 

SPORTPLEIN

Geniet op 10 juni in en rondom het centrum van Etten-Leur van diverse sportdemonstraties van Handbalvereniging Internos, Hockeyclub Etten-Leur, Tafeltennisvereniging Tanaka, Trivium Dance en Kangoo Jumps. Naast dynamische presentaties kunt u zelf ook mee doen!  Ook kunt u direct informatie opvragen bij de informatiestands van diverse sportclubs.
 

DIGITAL GAMES PLEIN

Naast dynamische demonstraties kunt u tijdens het Game & Play Event de nieuwste digital games spelen en de wereld van Virtual Reality ontdekken. Beleef met de VR-bril hoe het is om te vliegen of maak een spannend ritje in een achtbaan terwijl u op een bewegende plaat staat. Leuke reacties gegarandeerd!

 

OUD HOLLANDSE SPELEN PLEIN

Ga terug in de tijd op het Oud Hollandse Spelen Plein op het Burchtplein. Oer Hollandse spelletjes zijn tot op de dag van vandaag nog steeds razend populair. Niet alleen bij volwassenen, maar ook kids vinden de spellen erg leuk om te spelen. Daag jouw vader, moeder of vriend(in) uit en kijk wie de beste score kan bepalen. 
 

SCOOPKRIJT WEDSTRIJD

In samenwerking met IJssalon Scoop wordt er op een ‘Scoopkrijt wedstrijd’ georganiseerd. Kinderen kunnen tussen 12.00 en 16.00 op het Raadhuisplein de mooiste creaties met stoepkrijt tekenen. Is de tekening klaar, dan ontvangen ze een gratis ijsje van Scoop en maken ze kans op een leuke prijs!

 

LET THE GAMES BEGIN!

Tijdens Game & Play zijn er tal van gezellige activiteiten voor het hele gezin en profiteert u van leuke winkelacties. Mis dit geweldige evenement niet en kom op 10 juni ook naar Winkelcentrum Etten-Leur.