Event: Halloween Shopping Night 28 oktober

28 oktober 2016
Event: Halloween Shopping Night 28 oktober

Halloween in Winkelcentrum Etten-Leur

 Op vrijdagavond 28 oktober verandert het centrum van Etten-Leur in het griezeligste shopping center voor de hele familie! Zodra het donker wordt jagen horrorfiguren bezoekers de stuipen op het lijf, maar er zijn ook magische personages die de bezoekers entertainen! Kom shoppen tussen 18.30 en 21.00 uur, profiteer van waanzinnige kortingen en laat u verwonderen door de magische en griezelige acts! Bovendien maakt u kans op een mooie prijs als u een griezelige foto maakt in het Winkelcentrum!

 

Kom ook griezelen!

Tussen 18.30 en 21.00 uur komen er diverse griezelige en mysterieuze acts voorbij in het centrum van ETten-Leur. Heksen, draken, een levend skelet, spoken en zombies. U mag deze professionele acts niet missen! Bezorgen deze figuren u de kriebels, vlucht dan snel een van de winkels in en profiteer van griezelige kortingsacties. Alle winkels zullen versierd zijn in stijl om het Halloweengevoel naar Etten-Leur te halen!

 

Griezelige kortingsacties

LET OP! In de week van 24 oktober ontvangt u bij het weekblad de Bode griezelige kortingscoupons. Deze zijn in te leveren tijdens de Halloween Shopping Night bij diverse winkels en horecazaken. Zo trakteert het Winkelhart alle kids tijdens deze avond op een lichtgevende suikerspin van Jamin. Houd uw brievenbus dus goed in de gaten, neem de kortingscoupons mee en profiteer van deze griezelige kortingen!

 

Kom griezelig verkleed en win!

Kom tijdens de Halloween Shopping Night in stijl verkleed en doe mee aan onze fotowedstrijd. Wat moet je doen? Maak een griezelige selfie of foto in het centrum van Etten-Leur en deel deze foto met ons via de Facebookpagina van Winkelhart Etten-Leur. De griezeligste, engste of meest angstaanjagende foto wordt beloond met een leuke prijs!

 

Mis het niet!

U bent van harte uitgenodigd voor de Halloween Shopping Night! Kom met het hele gezin, vrienden of uw sport- of wijkvereniging naar het Winkelhart en griezel mee. Durft u het aan? Laat dan weten dat u erbij bent via ons Facebookevent