Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Event: Leutmarkt

1 februari 2020 - 1 februari 2020

Wil jij van jouw oude carnavalsspullen af en tegelijk een zakcentje verdienen om de aankomende Carnaval goed te vieren? Dan kun je terecht op de Leutmarkt in winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur op zaterdag 1 februari!


De Leutmarkt

De Leutmarkt is op zaterdag 1 februari van 11.00 tot 17.00 uur. Het is een tweedehandsmarkt voor carnavalskleding, - accessoires en alle aanverwante artikelen. Je kunt hier dus jouw oude carnavalsoutfits verkopen, maar ook gelijk een toffe 'nieuwe' outfit scoren!

Deze dag is natuurlijk ook een voorproefje op Carnaval! Zo komt Prins Thomas III van het Stijlorenrijk met zijn gevolg een bezoek brengen, zijn er optredens van dweilorkesten en kunnen kinderen geschminkt worden of terecht voor een workshop 'Kleppers pimpen' in samenwerking met stichting MaMi. Wat is er nou leuker dan met een zelf gepimpte klepper deelnemen aan de wereldrecordpoging op Carnavalsmaandag? Hier zijn nog leuke prijzen mee te winnen ook!


Een kraam/kledingrek huren

Wil jij ook graag op de Leutmarkt staan? Schrijf je dan nu in voor een kraam of een kledingrek! Deze worden gratis aangeboden door de winkeliersvereniging, je betaalt alleen inschrijfkosten à €2,50 per kraam of kledingrek. Inschrijven is verplicht en mogelijk tot en met woensdag 29 januari. Er is slechts een beperkt aantal kramen/kledingrekken beschikbaar, dus wees er op tijd bij want op=op!

 

Zien we jou en jouw carnavalsoutfits ook op de Leutmarkt?