Event: Meet & Greet Frozen + winterspeurtocht tijdens Opa & Oma Dag op 4 januari

4 januari 2017
Event: Meet & Greet Frozen + winterspeurtocht tijdens Opa & Oma Dag op 4 januari

Het is kerstvakantie, dus er is genoeg tijd om met uw kinderen er op uit te gaan! Zet de Opa & Oma Dag op woensdag 4 januari groot in uw agenda, want dan brengen niemand minder dan Elsa, Anna en Olaf van Disney’s Frozen een bezoek aan Winkelcentrum Etten-Leur voor een bijzondere meet & greet. Daarnaast kunnen kinderen deelnemen aan een winterspeurtocht om kans te maken op een leuke prijs. Lees gauw verder.  

Meet & Greet met Elsa, Anna en Olaf van Frozen

De Disney animatiefilm Frozen is al jaren een groot succes. Kinderen (en volwassenen) hebben de film gezien en kinderen zijn groot fan van hoofdrolspelers Elsa, Anna en Olaf. Tijdens de Opa & Oma Dag op 4 januari kunnen uw (klein)kinderen hun favoriete Frozen-figuren ontmoeten tijdens een bijzondere Meet & Greet! Ze kunnen op de foto met Elsa, Anna en Olaf én genieten van bijzondere optredens. Elsa, Anna en Olaf zijn van 12.00 tot 16.00 uur aanwezig op het middenplein in het Winkelcentrum, dus mis het niet!
 

Speur mee en win twee bioscoopkaartjes

Schaatsen, sleeën,  naar de bioscoop of warme chocolademerk drinken: in de winter is van alles te beleven. Maar wat denk je van deelnemen aan een winterspeurtocht in Winkelcentrum Etten-Leur Op 4 januari kunnen kinderen meedoen aan een winterspeurtocht om kans te maken op twee GRATIS bioscoopkaartjes. Speur in het centrum naar de leukste winteractiviteiten (in de vorm van posters) en krijg tegen inlevering van een volledig ingevulde kaart bij Donker & Blond, Lunchroom Binnen, Plein 60 en Zus & Zo een heerlijke kinderchocomel! 
 

Kortom, op woensdag 4 januari is Winkelcentrum Etten-Leur de locatie om een speciale dag te beleven met uw (klein)kinderen! U komt toch ook?