Event:15 juli Summer market

15 juli 2017 15 juli 2017
Event:15 juli Summer market

Zet zaterdag 15 juli in uw agenda!

Vier de zomer op de Tropical Summer Market


It’s summer time! Gaat u binnenkort op vakantie? Kom alvast in de vakantiestemming en bezoek op 15 juli van 11.00 tot 17.00 uur de Tropical Summer Market van Winkelhart Etten-Leur!


Heeft u de summer vibes te pakken? Kom op zaterdag 15 juli naar de Tropical Summer Market van Winkelhart Etten-Leur! Bij de tientallen marktkraampjes profiteert u van mooie acties op zomerse artikelen, zoals kleding, schoenen, speelgoed, huishoudelijke artikelen en meer. Zo shopt u eenvoudig en voordelig uw vakantieoutfit, kampeerspullen of reisartikelen bij elkaar!

 

Tropische optredens en foodtrucks
Tijdens dit unieke evenement geniet u ook van Caraïbische sferen met een sfeervol strand bij het Raadhuisplein en diverse tropische optredens van een samba brassbands en een dj met loungemuziek. Ook culinair komt u aan uw trekken met de vele foodtrucks vol lekkers.


Kom ook naar de Tropical Summer Market
Kortom, kom op 15 juli van 11.00 tot 17.00 uur naar het Winkelhart en geniet van de Tropical Summer Market. Wees erbij! Het programma wordt de komende weken aangevuld, dus hou onze website in de gaten.