Event: Halloween Shopping Night - 27 oktober

27 oktober 2017 27 oktober 2017
Event: Halloween Shopping Night - 27 oktober

Halloween in Winkelcentrum Etten-Leur

Op vrijdagavond 27 oktober wordt het griezelig gezellig in Winkelcentrum Etten-Leur! Kom tussen 18.30 en 21.00 uur shoppen en geniet van griezelige en mysterieuze acts van angstaanjagend hoog niveau! Durft u het aan? Nodig uw familie en vrienden uit voor het evenement en griezel op 27 oktober mee!

Kom ook griezelen!

Tussen 18.30 en 21.00 uur komen er diverse griezelige en mysterieuze acts voorbij in het Winkelhart. Heksen, spoken, zombies en andere vreemde en griezelige wezens. U mag deze professionele acts niet missen! Bezorgen deze figuren u de kriebels? Vlucht dan snel een van de winkels in en profiteer van griezelige kortingsacties. 


Kortingscoupons met waanzinnige winkelacties

Tijdens de Halloween Shopping Night profiteert u van waanzinnige winkelacties met kortingscoupons. De actiecoupons worden in de week van 23 oktober huis-aan-huis verspreid met de Etten-Leurse Bode en zijn ook hier te downloaden. Lever op 27 oktober de coupons in bij de deelnemende winkels en horecagelegenheden. 

Gratis suikerspin en popcorn 

Besteed u van 21 oktober t/m 27 oktober voor minimaal 10 euro bij een van onze winkels, dan ontvangt u een coupon voor een gratis suikerspin bij Jamin of Bonbonnerie van der Linden of een gratis zak popcorn bij Albert Heijn Pollemans. Lever deze coupon in tijdens de Halloween Shopping Night op 27 oktober en smul van griezelig lekkere popcorn of een lichtgevende suikerspin (OP = OP). 

Ook bij de actiecoupons die in de week van 23 oktober huis-aan-huis worden verspreid met de Etten-Leurse Bode zit een bon voor gratis popcorn of een gratis suikerspin. Deze bon dient ingeleverd te worden in combinatie met een aankoopbon van minimaal 10 euro in de week van 21 oktober. 

 

Kom griezelig verkleed en win!

Kom tijdens de Halloween Shopping Night in stijl verkleed en doe mee aan onze fotowedstrijd. Wat moet je doen? Maak een griezelige selfie of foto in het Winkelcentrum en deel deze foto met ons via de Facebookpagina van het Winkelcentrum of via Instagram met de #halloweeninhetwinkelhart. De griezeligste, engste of meest angstaanjagende foto wordt beloond met een leuke prijs!
 

Mis het niet!

U bent van harte uitgenodigd voor de Halloween Shopping Night! Weten wat u te wachten staat? Bekijk dan de aftermovie van vorig jaar!Kom met het hele gezin, vrienden of uw sport- of wijkvereniging naar het winkelcentrum en griezel mee. Durft u het aan? Laat dan weten dat u erbij bent via ons Facebookevent!