Jaarmarkt 24 september

24 september 2017 24 september 2017
Jaarmarkt 24 september

Kom shoppen bij de Jaarmarkt van Etten-Leur

Op zondag 24 september wordt in het centrum van Etten-Leur de Jaarmarkt gehouden. Er zijn uiteenlopende activiteiten voor jong én oud, zoals een markt met 300 kramen, straattheater, kinderattracties, optredens en meer.

Op zondag 24 september vindt in het centrum van Etten-Leur de jaarlijks terugkerende Jaarmarkt plaats! De Jaarmarkt wordt voor de negende keer georganiseerd door Arto Laros Attractieverhuur en Entertainment, een attractieverhuur- en entertainmentbedrijf uit Etten-Leur. Arto Laros wordt hierbij ondersteund door Winkelhart Etten-Leur.

Breng 24 september van 10.00 tot 17.00 uur een bezoek aan de Jaarmarkt. Op de Bisschopmolenstraat, het Raadhuisplein, de Markt, de Oude Bredaseweg en in Winkelhart Etten-Leur vindt u maar liefst 300 marktkramen. Hier kunt u kleding, accessoires, voedingswaren, huishoudelijke artikelen, speelgoed, gadgets en nog véél meer kopen. Deze kramen zijn van lokale handelaren en van de winkeliers en horecaondernemers van Winkelhart Etten-Leur. De winkels in Winkelhart Etten-Leur zijn tijdens de jaarmarkt van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

Straattheater, kinderattracties en optredens

Naast de markt staat er een zeer divers programma voor u klaar met spectaculaire activiteiten. Geniet samen met uw (klein)kinderen van straattheater en kinderattracties. Daarnaast zijn er op het podium van het Raadhuisplein prachtige muziek- en dansoptredens én zullen alle winkels en horecagelegenheden in het centrum geopend zijn. Graag tot ziens bij de Jaarmarkt van Etten-Leur!