Vandaag gesloten

Kies een rustig moment voor jouw bezoek

26 november 2020

Beste bezoeker, 

Wij van winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur doen er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelgebied zo veilig mogelijk te maken. Één van de genomen maatregelen is druktespreiding in ons winkelcentrum. Wanneer niet iedereen tegelijk zijn/haar boodschappen en benodigdheden komt halen, dan zijn we beter in staat de voorgeschreven 1.5m maatregel te hanteren. 

Om jou hierbij te helpen hebben wij de piek- en de daluren voor Etten-Leur in kaart gebracht. Raadpleeg het onderstaande schema om jouw bezoek aan winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur slim te plannen.

Bedankt voor je medewerking!
#samensterk

 

Piek- en daluren in Etten-Leur
Onderstaand schema toont de maximale openingstijden van winkels in het centrum. De openingstijden van individuele winkels kunnen hiervan afwijken. Supermarkten hanteren meestal de ruimste openingstijden. Kijk voor de openingstijden van individuele winkels op de betreffende winkelpagina.

*Klik op de afbeelding voor een grotere weergave 

2252000-017 Drukte schema Etten-Leur.jpg

Het schema is gebaseerd op een sterk versimpeld druktebeeld per dag. De donker paarse kleur (druk) geeft een ander druktebeeld weer doordeweeks dan op zaterdag, daarom nog onderstaande ter verduidelijking.

Leuk als je dan komt:

Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag is het rustig tot gemiddeld qua bezoekers in winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur. We nodigen je dan ook van harte uit om juist op deze dagen langs te komen.

Mocht je onderstaande momenten kunnen vermijden waarderen wij dat zeer:

Onze bezoekerspiek is op zaterdag tussen 12.00 en 15.00 uur. Probeer op deze tijden alleen de noodzakelijke boodschappen te doen.

Lees hier over alle maatregelen in winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur en bij de winkeliers