Vandaag geopend 13:00 - 17:30

Last Minute Kerstcadeau Stress? Wij helpen je een handje

20 december 2019

Daar loop je dan rond te struinen in winkelcentrum en Winkelhart Etten-Leur. Op zoek naar een passend cadeautje als surprise tijdens de feestdagen. Kerst staat weer voor de deur en het is dus dé tijd van het jaar om surprises of kerstcadeautjes in te gaan slaan! Toch is het bedenken van een geschikt cadeau niet altijd even makkelijk. Daarom hebben we een lijstje gemaakt om je nog te inspireren!

1. PLAID

Nu het weer wat kouder wordt, gaat er niks boven een lakentje om op de bank te kruipen. Hét perfecte cadeautje. Ga eens langs bij Xenos of bijvoorbeeld de Zeeman in Winkelcentrum en Winkelhart Etten-Leur!

2. VAASJES

Een vaasje komt altijd van pas. Kijk alvast wat voor accent kleuren iemand in huis heeft om een bijpassend vaasje te scoren!

3. SCRUNCHIE

Dit populair haar accessoire is altijd een goed idee! O.a. te vinden bij Kruidvat.

4. HANDSCHOENEN

Voor de koukleum onder ons: scoor een extra paar handschoenen voor de feestdagen, te vinden bij o.a. de Zeeman.

5. LETTER BOARD

Letterborden met een leuke quote passen in ieder hip interieur wel thuis. Deze kun je scoren bij de Xenos in Winkelhart Etten-Leur!

6. SMART PHONE HOESJE

Tegenwoordig heb je ze in alle kleuren en maten! Een fleurig telefoon hoesje met een leuke print is altijd leuk voor de afwisseling. Bij de Action of Kruidvat kun je ze vinden!

7. KUSSEN(HOES)

Met een leuk kussenhoes kan je iemands huis lekker opfleuren! Ga eens voor een tijger- of zebraprint.

8. CACTUS

Dit populaire plantje is altijd leuk om cadeau te geven. Want zeg nou eerlijk: je kunt geen cactus te veel hebben. Lukt het je zelfs niet om een cactus in leven te houden? Ga dan voor een neppe variant bij Xenos of de Action.

9. MOOIE SPIEGEL

Een elegante spiegel voor bijvoorbeeld in de slaap- of woonkamer te zetten. Een leuk item als eyecatcher. Te koop bij o.a. de Xenos.

10. SLOFFEN

De meesten verslijten deze sneller dan ze zouden willen: sloffen! Nieuwe sloffen ieder jaar kan dus geen kwaad. Scoor een leuke variant met print en extra fluffiness. Kijk eens bij de Action.

11. NAGELLAKJE

De feestdagen voor de deur staan mooi gelakte nagels extra feestelijk! Met bijvoorbeeld een mooie roodtint kun je iedereen wel blij maken. Scoor deze bij de ICI Paris XL!

12. SOKKEN

Sokken met een glittertje, streep of leuk patroontje: het kan allemaal! Ga eens langs bij Sven & Sophie of de Zeeman.

13. KALENDER

Een verjaardagskalender of adventskalender: Voordat je ‘m inpakt: omcirkel je eigen verjaardag lekker dik natuurlijk. O.a. te vinden bij Zeeman, Xenos of de Action.

14. EYESHADOW PALETTE

‘Ik heb al te veel oogschaduw’, zegt geen vrouw ooit. Daarom is het een geschikt surprise cadeau! Het komt altijd wel van pas. Kijk eens bij Ici Paris XL of Kruidvat.

 

Succes nog met Kerstinkopen doen!