Etten-Leur helpt LINDA.foundation. Jij ook?

25 november 2016 4 december 2016
Etten-Leur helpt LINDA.foundation. Jij ook?

De feestdagen komen eraan en dat betekent voor velen dat er verlanglijstjes worden gemaakt en cadeauwensen worden vervuld. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wist u dat maar liefst 1 op de 9 kinderen in Nederland opgroeit in een gezin onder de armoedegrens? Winkelcentrum Etten-Leur gaat samen met de LINDA.foundation geld inzamelen om die gezinnen in onze regio dit jaar ook een fijne feestmaand te bezorgen. 

Doneer & Win bij de LINDA.foundation-kiosk

Van 25 november t/m 4 december staat in Winkelcentrum Etten-Leur een LINDA.foundation kiosk en maak je bij een donatie kans op mooie prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de winkels van winkelcentrum Etten-Leur.

De prijzen
Van boeketten bloemen, stijltangen, cadeaubonnen, vrijkaarten, gevulde toilettasjes tot aan je naam in chocoladeletters, er is veel moois te winnen! Elke dag zijn er zowel kleine prijzen als hoofdprijzen te winnen.

Officiële opening
Op vrijdag 25 november starten wij de actie en om 12.30 uur opent wethouder Dujardin het Rad officieel de kiosk. Deze is te vinden nabij het houten speelplein in ons winkelcentrum.

Activiteiten bij de LINDA.foundation-kiosk

  • 27 nov | Sinterklaas bezoekt het winkelcentrum en komt ook langs bij de LINDA.foundation kiosk!
  • 30 nov | Sinterklaas en de burgemeester van Etten-Leur organiseren een een voorleesmiddag.
  • 2 dec |  smul voor een klein bedrag van heerlijke poffertjes bij onze kiosk!
  • 4 dec | Peppa Pig treet op bij de LINDA.foundation-kiosk! Daarbij kun je op deze slotdag Peppa Pig theatertickets winnen bij het Rad van Fortuin! 

Kleuren voor het goede doel

Naast je donatie bij de LINDA.foundation-kiosk, kunnen jouw kids ook goed doen voor LINDA.foundation! Laat ze erop los kleuren op onze speciale actie-kleurplaat die verkrijgbaar is bij de kiosk. Wanneer ze deze uiterlijk 4 december 2016 inleveren bij de kiosk, dan maakt hij of zij kans op een waardebon voor de plaatselijke speelgoedwinkel. Is dat even leuk! Wij doen ook nog een persoonlijke donatie voor het goede doel van Linda de Mol. Beiden zijn t.w.v. 25 euro! Pak die kleurpotloden er dus maar alvast bij.

 

Help jij LINDA.foundation helpen? 

Meer informatie over LINDA.foundation vind je hier > 

 

Onze partners
Vele organisaties uit Etten-Leur en omgeving helpen ons om het winkelcentrum schoon, veilig en plezierig te houden. Deze partners hebben tevens een donatie gegeven aan de LINDA.foundation en steunen hiermee onze actie. Via deze weg danken wij Scorpions Beveiliging, Bink Solar, All Art Design, SWOP, Theater Nieuwe Nobelaer en Bouwservice Bartelen hartelijk voor hun bijdrage.

Deelnemende winkeliers