Vandaag gesloten

Nieuws: Vier de liefde in Etten-Leur!

1 februari 2020

De meest romantische tijd van het jaar staat weer voor de deur: Valentijnsdag! Het belangrijkste is natuurlijk dat je lief doet tegen elkaar, maar een klein cadeautje kan nooit kwaad. Daarom hebben wij een top 5 gemaakt met de leukste cadeaus die je kunt geven/krijgen. 

1. Romantisch etentje

Het klinkt misschien heel cliché, maar een heerlijke lunch of diner is altijd een veilige keuze op Valentijnsdag. En je weet wat ze zeggen: liefde gaat door de maag. Je bent eventjes gezellig weg met z'n tweeën en je kunt elkaar, onder het genot van een hapje en drankje, eens diep in de ogen kijken. In winkelcentrum en Winkelhart zijn er verschillende restaurants waar je de hele dag samen kunt vertoeven. Zo kun je terecht bij onder meer Brasserie Tartaar, Donker & Blond, Grand Café The Butler, Brownies & downieS en nog veel meer. 


2. Sieraden

Ook dit is misschien een beetje cliché, maar je maakt vrouwen bijna altijd blij met iets wat glimt. Naast een mooie set oorbellen of een leuke armband is er natuurlijk nog veel meer keuze. Ook voor de mannen zijn sieraden steeds vaker te koop. Wat dacht je van een stoere armband. Mekes Juwelier adviseert je graag over een passend cadeau. 


3. Een romantische reis

Parijs, Rome en Venetië worden vaak geassocieerd met romantiek en who can blame them? Deze steden zitten vol met romantische trekpleisters. Wat is er bijvoorbeeld mooier dan een tochtje met een gondel door het prachtige Venetië? Kom eens langs bij D-reizen om jouw perfecte reis samen te stellen. 


4. Een bosje bloemen

Van bloemen wordt iedereen vrolijk toch?! Rozen zijn natuurlijk de meest gegeven bloemen op Valentijnsdag, maar je kunt ook zelf een bos samenstellen bij Jan Tit Bloemen & Planten met de favoriete bloemen van jouw geliefde. Dan zit je helemaal goed!


5. Niet vergeten: een kaartje!

Niets is leuker dan een lieve boodschap voor jouw valentijn! Bij Primera vind je de leukste valentijnskaarten. Kies er een uit, schrijf er een persoonlijk tekstje op en verras jouw valentijn als de kaart door de brievenbus valt op 14 februari!


Op 14 februari is het ook koopavond in winkelcentrum en Winkelhart Etten-Leur: helemaal perfect voor als je last minute nog even een cadeautje wilt scoren. Dus wil jij op Valentijnsdag je liefde in de watten leggen of je geheime valentijn verrassen? Dan ben je in Etten-Leur aan het juiste adres!