Sinterklaas bezoekt Winkelcentrum Etten-Leur. Kom ook!

25 november 2017 2 december 2017
Sinterklaas bezoekt Winkelcentrum Etten-Leur. Kom ook!

Vol verwachting klopt ons hart! Op 19 november meren Sinterklaas en zijn Pieten aan in de Leurse Haven. Deze intocht is het startsein voor een periode boordevol Sinterklaasactiviteiten, onder andere in Winkelcentrum Etten-leur! In deze nieuwsbrief vertellen wij u graag over de leuke activiteiten en acties van het Winkelhart.
 

Sinterklaasbezoeken op 25 november en 2 december

Op zaterdag 25 november en zaterdag 2 december brengen Sinterklaas en zijn Pieten een bezoek aan Winkelcentrum Etten-Leur. Ontmoet Sinterklaas en maak er een vrolijk feestje van met de Pietenband. Met genoeg snoepgoed op zak zullen de Pieten rijkelijk rondstrooien. Daarnaast zijn er tijdens de Sinterklaasbezoeken diverse andere activiteiten en is er entertainment voor jong en oud.

Maak de mooiste kleurplaat en win!

Kinderen kunnen vanaf 14 november een kleurplaat halen bij de kinderkledingwinkels, speelgoedwinkels en foodondernemers in Winkelcentrum Etten-Leur. Doe mee en maak kans op een ontbijt met Sinterklaas op zondag 26 november OF twee kaartjes voor de Sinterklaasvoorstelling van Ernst, Bobbie en de rest. We mogen 2 x 2 kaartjes weggeven voor deze voorsteling op 26 november bij de Nieuwe Nobelaer. De kleurplaat kan ingeleverd worden van 18 t/m 24 november bij het Sinterklaaspunt in het Winkelcentrum. Tijdens het Sinterklaasbezoek op 25 november maakt Sinterklaas om 15:30 uur de winnaars bekend. Zorg dat je aanwezig bent om kans te maken op een prijs! 
 

Doe mee aan de selfie-actie!

Wij roepen alle kinderen uit Etten-Leur op om tussen 18 en 24 november een selfie of foto met Sinterklaas of zijn Pieten te maken. Deel de foto op de Facebookpagina van Winkelhart Etten-LeurWinkelcentrum Etten-Leur of Instagram met de #Sinterklaasinhetwinkelhart en maak kans een bijzondere prijs! Op zaterdag 25 november maakt Sinterklaas om 15:30 uur de winnaar bekend in het Winkelcentrum, dus zorg dat je erbij bent om kans te maken. De leukste foto wint, net als bij de kleurplatenactie, een ontbijt met Sinterklaas op zondag 26 november.
 

Het programma in het kort

Bekijk hieronder een overzicht van de bijzondere gebeurtenissen rondom Sinterklaas in Winkelcentrum Etten-Leur. In de loop der tijd komt er meer informatie, dus houd onze website in de gaten!

  • Woensdag 22 november – Kleurmiddag. Tijdens deze middag kunnen kinderen de kleurplaat van de kleurwedstrijd inkleuren en inleveren.
  • Woensdag 29 november – Middagactiviteit. Meer informatie over de activiteit volgt nog
  • Zaterdag 25 november van 13.00 tot 16.00 uur – Bezoek Sinterklaas en Pieten + optreden Pietenband. Om 15.00 uur wordt er voorgelezen of een Sinterklaas interview georganiseerd. Aansluitend, om 15.30 uur, wordt de winnaar van de kleurwedstrijd en selfie-actie bekendgemaakt.
  • Zaterdag 2 december van 13.00 tot 16.00 uur – Bezoek Sinterklaas en Pieten + optreden Pietenband. Sinterklaas komt op 2 december met een stadsbus naar het Winkelcentrum. Wij nodigen iedereen uit om om 13.00 uur naar het Raadhuisplein te komen om daar de Sint en zijn Pieten feestelijk te onthalen met de Pietenband.

Kom langs tijdens de Sinterklaasbezoeken en de activiteiten op woensdagmiddag. Neem deel aan de kleurplaatactie en de selfie-actie en maak kans op leuke prijzen!