Event: Sinterklaasmiddagen op 19, 27 en 30 nov

19 november 2016 30 november 2016
Event: Sinterklaasmiddagen op 19, 27 en 30 nov

HIJ KOMT, HIJ KOMT... Sinterklaas is weer in het land! In Etten-Leur is de komst van de Sint en zijn Pieten groots gevierd. De komende weken blijft het feest, want de Sint en zijn Pieten brengen maar liefst drie keer een bezoek aan Winkelcentrum Etten-Leur! 


Sinterklaasmiddagen op 19, 27 en 30 november

Op zaterdag 19 november, zondag 27 november en woensdag 30 november brengen Sinterklaas en zijn Pieten een bezoek aan het centrum van Etten-Leur. Ontmoet tijdens de sinterklaasmiddagen Sinterklaas en maak er een vrolijk feestje van met de Pieten. Met genoeg snoepgoed op zak zullen de Pieten rijkelijk rondstrooien. Daarnaast zijn er tijdens de Sinterklaasmiddagen diverse activiteiten en  is er entertainment voor jong en oud.

 

Werkkamer van Sinterklaas

Ook dit jaar heeft De Sint een werkkamer in het Winkelcentrum Etten-Leur. De werkkamer is vanaf 15 november geopend in het pand tussen JIJ Mode en Poelier Schrauwen. Neem tot 5 december een kijkje in de kamer, misschien zijn er wel Pieten aanwezig of heeft Sinterklaas een boodschap achtergelaten. De Werkkamer van Sinterklaas wordt mede mogelijk gemaakt door Jamin Etten-Leur, Bomont Etten-Leur, The Read Shop Etten-Leur, La Maison d'Antique en Arto Laros Entertainment.

 

Kleurwedstrijd: Win een huisbezoek van Sinterklaas!

Doe de komende week mee met de kleurwedstrijd en maak kans op een huisbezoek van Sinterklaas op woensdag 30 november! Haal een kleurplaat bij een van de kinderkledingwinkels en speelgoedwinkels in Winkelhart Etten-Leur en laat jouw kleurkunsten zien. Lever de kleurplaat uiterlijk zaterdag 26 november in bij de Werkkamer van Sinterklaas. De winnaar wordt op zondag 27 november tijdens het Groot Sinterklaas-interview in het Winkelhart bekend gemaakt. Het exacte tijdstip van het huisbezoek wordt nader afgestemd. 


Programma Sinterklaas in Winkelhart Etten-Leur

Bekijk hieronder een overzicht van de bijzondere gebeurtenissen rondom Sinterklaas in Winkelecntrum Etten-Leur In de loop der tijd komt er meer informatie over de exacte tijden en invulling van de sinterklaasmiddagen en -activiteiten. Houd daarom onze facebookpagina en website in de gaten!

  • Zaterdag 19 november – Bezoek Sinterklaas en Pieten + optreden Pietenband van ± 13.30 tot 16.00 uur
  • Zondag 27 november – Bezoek Sinterklaas en Pieten + Groot Sinterklaas-interview en vrolijke Pietenparty van ± 14:00 tot 16:00 uur. Het Sinterklaas-interview begint om 15:00 uur op het speelplein bij de Werkkamer van Sinterklaas.
  • Woensdag 30 november – Bezoek Sinterklaas en Pieten + voorleesmiddag met burgemeester Heleen van Rijnbach van ± 14.00 tot 16.00 uur. De voorleesmiddag vindt plaats in de Werkkamer van Sinterklaas.