Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Versoepelingen – stap drie van het openingsplan!

4 juni 2021

Het kabinet heeft besloten om de derde stap van het openingsplan in te zetten. Vanaf zaterdag 5 juni gaan de meeste publiek toegankelijke locaties onder voorwaarden open. Om de veiligheid in ons winkelcentrum en Winkelhart te waarborgen volgen wij de overheidsrichtlijnen en maatregelen in de strijd tegen het coronavirus.

Alle winkels zijn geopend volgens hun reguliere openingstijden. Daarnaast mag de horeca weer open! Je kan zowel binnen als buiten weer genieten van al het lekkers van onze lokale restaurants.

De belangrijkste maatregelen met betrekking tot jouw bezoek aan ons winkelcentrum en Winkelhart:

  • Wanneer je je niet goed voelt, hoest of verkouden bent, blijf dan thuis.
  • Houd altijd de anderhalve meter afstand van anderen en volg de maatregelen op die onze winkels nemen om ervoor te zorgen dat deze afstand wordt gehanteerd.
  • Het dragen van een mondkapje in de publieke binnenruimtes is verplicht, dus ook in het winkelcentrum.
  • Doe je boodschappen zoveel mogelijk gericht en kom, wanneer mogelijk, alleen naar het winkelcentrum.
  • De toiletten zijn (betaald) open.
  • Eet- en drinkgelegenheden mogen open tussen 06.00 tot 22.00 uur. Een vaste zitplek aan tafel is verplicht, zitten aan de bar is niet toegestaan. Aan een tafel mogen maximaal 4 personen zitten. Dit geldt niet voor kinderen t/m 12 jaar en mensen uit hetzelfde huishouden. Er mogen maximaal 50 personen per ruimte zijn (exclusief personeel).