Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Parkeren Etten-Leur

In Etten-Leur parkeren hoeft geen aanslag op je rekening te zijn. In Etten-Leur parkeer je tegen een aantrekkelijk tarief in de parkeergarage onder het winkelcentrum. Dus maak je geen zorgen om de parkeerkosten en geniet van ons volledig winkelaanbod onder één dak. Je betaalt hier slechts € 2,00 per uur en een dagkaart kost € 6,-.

Openingstijden
De parkeergarage is maandag t/m zaterdag geopend van 07:30 - 00:00 uur en op zondag van 09:30 - 20:30 uur. 

Adres Parkeergarage
Valpoort, Etten-Leur. Navigeer direct via de parkeerplaats van winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur via Contact & Route.

Tarieven 
Voor het parkeren betaal je €2,- per uur en voor een dagkaart € 6,00.
Betaling is achteraf mogelijk bij een van de betaalautomaten, die geplaatst zijn bij de voetgangersopgangen. Bij alle betaalautomaten kan betaald worden met de pinpas. Daarnaast kan bij de automaten bij de opgangen Burchtplein (bij AH) en Winkelcentrum (bij Hema) ook betaald worden met munt- en briefgeld. Mobiel parkeren is niet mogelijk in de Parkeergarage.

Gehandicaptenplaatsen
In de parkeergarage Centrum zijn bij de meeste voetgangersopgangen algemene gehandicaptenparkeerplaatsen aanwezig. Volg hiervoor de aanwijzingsborden bij de ingangen. De opgangen zijn voorzien van trap en lift. Het betaaltarief is gelijk aan dat van de gewone parkeerplaatse.

Bekijk de openingstijden van winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur >

welcoming1 Created with Sketch.