Vacature: Poeliershuis Schrauwen | Zaterdaghulp

1 juli 2019
Vacature: Poeliershuis Schrauwen | Zaterdaghulp

Vacature: zaterdaghulp (uren in overleg)

Poeliershuis Schrauwen zoekt een nette vlotte verkoopmedewerker voor op de zaterdag!

Wie zijn wij?

Poeliershuis Schrauwen is een franchise-organisatie die bestaat uit 3 winkels. Poeliershuis Schrauwen is vroeger begonnen met het verkopen van kip op diverse markten en zo uitgegroeid tot 3 vaste winkels. Poeliershuis Schrauwen biedt een ruim assortiment met dagverse artikelen, al dan niet kant en klaar.

Onze specialiteit is het dagvers grillen van hele kip of kipdelen. Doormiddel van onze unieke samenstelling van kruiden en marinades voelt u zich na het eten van onze producten kiplekker!

De franchise-organisatie wordt aangestuurd vanuit de winkel in Etten-Leur. Lennart en Susanne Schrauwen zijn zowel de eigenaars van Poeliershuis Schrauwen Etten-Leur alsmede van de franchise-organisatie. Zij zijn ook regelmatig te vinden in de winkel in Etten-Leur.

De ondernemers van de winkels van Poeliershuis Schrauwen zijn betrouwbare capabele mensen die veelal jarenlange ervaring hebben in het zo goed mogelijk tegemoetkomen van de klant. Doormiddel van klant- en service gericht beleid proberen we zo goed mogelijk voor de dag te komen in de steeds veranderende markt.

Klantgerichtheid, Klantvriendelijk en Kwaliteit zijn bij ons standaardwaarden!

Verantwoordelijkheden en vaardigheden:

  • Je bent sociaal vaardig;
  • Je bent netjes;
  • Je bent vlot.

Interesse?

Heb jij interesse in deze leuke job bij Poeliershuis Schrauwen? Mail dan jouw motivatie naar info@poelierschrauwen of kom langs in de winkel.