Skip to main content

Albert Heijn Pollemans

Er zijn vanwege COVID-19 speciale openingstijden op maandag t/m vrijdagochtend van 07:00 tot 08:00 uur voor: 70-plussers.

De winkel is met 2.300 m2 aan assortiment de grootste Albert Heijn uit de regio. U vindt in deze winkel een groot aanbod aan verse artikelen op de uitgebreide versafdelingen. Dagelijks is de winkel bezig om hun assortiment aan te vullen aan de wensen en behoeften van u als klant. Zo hebben zij naast het reguliere assortiment van Albert Heijn ook veel lokale producten. Op de delicatessen- en kaasafdeling vindt u een rijkelijk gevulde vitrine met bekende, maar ook bijzondere vleeswaren en kazen. We snijden graag een stukje kaas of vleeswaren vers van het mes, speciaal voor u.

Wekelijks hebben we scherpe aanbiedingen en zijn er leuke prijzen te winnen bij aankoop van verschillende producten. Kijk in de winkel welke acties er nu zijn. Jan en Jeffrey Pollemans, vader en zoon, staan bekend om hun lokale betrokkenheid met hun buurt. U vindt dan ook regelmatig leuke, aantrekkelijke acties met verschillende organisaties uit de buurt. Deze actieve ondernemers weten wekelijks met hun team een nette en verrassende winkel weg te zetten.

Voor al u dagelijkse of wekelijkse boodschappen kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers helpen u graag met een glimlach!

 

Adresgegevens

Burchtplein 13
4873 BS
Etten-Leur

Contactgegevens


076-5034263