Vandaag gesloten

Op zoek naar een commerciële ruimte om te huren? 

Wanneer u informatie zoekt over de verhuurmogelijkheden in Winkelcentrum Etten-Leur dan kunt u contact opnemen met de leasing manager. U kunt uw gegevens ook achterlaten via het formulier onderin deze pagina en wij zullen daarop zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Niels Keulen is leasing manager voor Winkelcentrum Etten-Leur.

e-mailNiels.keulen@wereldhave.com

Telefoon: 020 702 78 00

 

Winkelcentrum Etten-Leur 

Winkelcentrum Etten-Leur heeft een oppervlakte van maar liefst (ca.) 22.800 m² waarin 72 winkels en restaurants zijn gevestigd. Winkelcentrum Etten-Leur wordt jaarlijks door circa 3.1 miljoen bezoekers en passanten bezocht. Met een belangrijke functie in het verzorgingsgebied is het grootste gedeelte van de bezoekers wekelijks te vinden in het winkelcentrum. 

Management van Winkelcentrum Etten-Leur

Arjanne de Vries is asset manager voor Winkelcentrum Etten-Leur.

e-mailArjanne.de.vries@wereldhave.com

Zij beantwoordt graag al uw vragen over Winkelcentrum Etten-Leur. 

 

Managementkantoor Winkelcentrum Etten-Leur
Burchtplein 66
4873 BN Etten-Leur

 

Winkelcentrum Etten-Leur is een centrum van Wereldhave 

Onze focus: de behoeften van de consument en uw commerciële belangen als ondernemer

Wereldhave investeert in stedelijke winkelcentra die dominant zijn in het verzorgingsgebied. De centra zijn goed bereikbaar en bieden een breed aanbod van winkels, faciliteiten, aantrekkelijke horeca, supermarkten en een sterke mix van (inter)nationale huurders en local heroes. 

Van verhuur tot operatie, marketing en techniek; wij streven naar maximale betrokkenheid op onze centra. In nauwe samenwerking met retailers en partners wordt tot in detail gemanaged wat goed is voor een winkelcentrum.  

Voor meer informatie over Wereldhave en onze portefeuille download hier onze brochure of bezoek de website van Wereldhave

Contactformulier