Vandaag geopend 09:30 - 17:30
Mondkapje verplicht in winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur

Mondkapje verplicht in winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur

1 december 2020
 
In winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur doen wij er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. In lijn met het advies van het RIVM hebben wij samen met onze winkeliers daarvoor de nodige maatregelen getroffen. Vanaf 1 december 2020 is het daarom verplicht om een niet-medisch mondkapje te dragen in het winkelcentrum. Dit is verplicht in zowel winkels als winkelpassages. De mondkapjesplicht geldt voor iedereen vanaf 13 jaar.
 
Hoe draag je een mondkapje veilig?
 • Was je handen voordat je het mondkapje opzet;
 • Raak alleen het elastiek aan;
 • Zorg dat je neus, kin en mond bedekt zijn;
 • Geen mondkapje? Koop er dan één bij een van onze winkels of bij de automaat in het winkelcentrum.

Bekende verkooppunten:

 • Boekenvoordeel
 • Stomerij Etten-Leur
 • The Stone
 • Action 
 • Big Bazar
 • Norah
 • Only
 • Scapino
 • Bomont
 • GROL
Lees meer
Hoor wie shopt daar kind'ren?

Hoor wie shopt daar kind'ren?

27 november 2020

Ben jij dit jaar verantwoordelijk voor het vullen van de jute zak tijdens het heerlijke avondje? Dan hop, hop, hop! Zet je paardje (of auto) maar in galop en shop slim tijdens rustige uren in winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur, want dat is dé plek waar je jouw complete verlanglijstje af kunt strepen. Benieuwd naar het meest actuele dalurenoverzicht? Bekijk die dan hier.

Wie zoet is krijgt lekkers

Pepernoten, schuimpjes, taaitaai poppetjes… noem het maar op: strooigoed blijft een zeer geliefde hoofdrolspeler op pakjesavond. En de win-win situatie voor papa’s en mama’s? Je koopt het heel makkelijk bij een van onze ondernemers zoals Jamin of Kruidvat. Ben jij een echte pepernootpiet? Pepernoten zijn gemakkelijk te maken met behulp van de bakspullen van Xenos en ingrediënten van Albert Heijn. Dat wordt smullen!

Verlanglijstjes afstrepen

Ieder kind heeft natuurlijk al (weken van tevoren) zijn/haar verlanglijstje zorgvuldig samengesteld. Sinterklaas ziet er dit jaar wellicht anders uit, dan andere jaren, maar dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat de jute zak ook minder goed gevuld is. Door middel van een verlanglijstje kan je namelijk gerichter en dus veiliger shoppen dan ooit! Stap bij Intertoys binnen voor alle speelgoedwensen: van de nieuwste LEGO tot aan L.O.L. Surprise en games voor op de Nintendo Switch. Ben jij een fan van houten speelgoed? In dat geval tippen wij HEMA. Succes gegarandeerd!

Fashionable de feestdagen door

Dat pakjesavond alleen voor kinderen is, is een gedachte die ver in Spanje moet blijven. Voor volwassenen is het namelijk net zo leuk! Trakteer je partner bijvoorbeeld op een zachte trui van Bomont of een lekker geurtje van ICI Paris XL. Is jouw vriendin dol op alles wat glimt en blinkt? Bij Lucardi hebben ze prachtige sieraden!

SURPRISE!

Zit jij ieder jaar met je handen in het haar over wat je nu weer moet knutselen met surprise? Met een beetje hulp van Big Bazar en So Low zet jij zo een kunstwerk op tafel. Nog op zoek naar een presentje wat binnen budget is voor jouw surprise of dobbelfestijn kom dan eens langs bij Action? Of maak het jezelf gemakkelijk met een goed boek van The Read Shop of een cadeaubon van jouw favoriete horecaondernemer.

Zien we jou en jouw (stalen) ros snel in winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur op de rustige uren? Een fijne Sinterklaas gewenst!

Lees meer
Kies een rustig moment voor jouw bezoek

Kies een rustig moment voor jouw bezoek

26 november 2020

Beste bezoeker, 

Wij van winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur doen er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelgebied zo veilig mogelijk te maken. Één van de genomen maatregelen is druktespreiding in ons winkelcentrum. Wanneer niet iedereen tegelijk zijn/haar boodschappen en benodigdheden komt halen, dan zijn we beter in staat de voorgeschreven 1.5m maatregel te hanteren. 

Om jou hierbij te helpen hebben wij de piek- en de daluren voor Etten-Leur in kaart gebracht. Raadpleeg het onderstaande schema om jouw bezoek aan winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur slim te plannen.

Bedankt voor je medewerking!
#samensterk

 

Piek- en daluren in Etten-Leur
Onderstaand schema toont de maximale openingstijden van winkels in het centrum. De openingstijden van individuele winkels kunnen hiervan afwijken. Supermarkten hanteren meestal de ruimste openingstijden. Kijk voor de openingstijden van individuele winkels op de betreffende winkelpagina.

*Klik op de afbeelding voor een grotere weergave 

2252000-017 Drukte schema Etten-Leur.jpg

Het schema is gebaseerd op een sterk versimpeld druktebeeld per dag. De donker paarse kleur (druk) geeft een ander druktebeeld weer doordeweeks dan op zaterdag, daarom nog onderstaande ter verduidelijking.

Leuk als je dan komt:

Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag is het rustig tot gemiddeld qua bezoekers in winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur. We nodigen je dan ook van harte uit om juist op deze dagen langs te komen.

Mocht je onderstaande momenten kunnen vermijden waarderen wij dat zeer:

Onze bezoekerspiek is op zaterdag tussen 12.00 en 15.00 uur. Probeer op deze tijden alleen de noodzakelijke boodschappen te doen.

Lees hier over alle maatregelen in winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur en bij de winkeliers 

Lees meer
Het Speurboekje van Sinterklaas

Het Speurboekje van Sinterklaas

12 november 2020

Help jij Sinterklaas dit jaar?

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land! Ze hebben het erg druk in deze tijd van het jaar en kunnen wel wat hulp gebruiken. Terwijl jij Sinterklaas helpt, maak je ook nog eens kans op leuke, lokale prijzen!

Van zaterdag 14 november tot en met zaterdag 5 december liggen speurboekjes met verschillende opdrachten klaar bij de winkels in winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur. Het speurboekje bevat 3 verschillende opdrachten:

Zing

Zing een Sinterklaasliedje, film dit en stuur het filmpje in een privébericht naar de Facebookpagina van winkelcentrum of Winkelhart Etten-Leur. De liedjes staan genoemd in het speurboekje. Het leukste filmpje wint een lokale prijs! Op maandag 7 december worden er 2 winnaars uitgekozen aan de hand van de leukste filmpjes!

De 2 winnaars winnen ieder €50,- shoptegoed te besteden bij Intertoys!

Zoek

Zoek de 10 chocoladeletters die verstopt zijn in het winkelcentrum & Winkelhart, vorm met deze letters het juiste woord en vul dit woord in op de betreffende pagina in het boekje. Op deze pagina is ook een kleurplaat te vinden die je in kan kleuren. Maak een foto van de ingekleurde kleurplaat én het ingevulde woord en stuur dit door in een privébericht naar de Facebookpagina van winkelcentrum of Winkelhart Etten-Leur. Op maandag 7 december worden er 2 winnaars gekozen!

De 2 winnaars winnen ieder €50,- shoptegoed te besteden bij Intertoys!

Kleur

Kleur en knutsel je schoen, vouw deze tot een echte schoen en zet ‘m vóór zaterdag 5 december bij een van de deelnemende winkels in het winkelcentrum of Winkelhart. Bij deze winkels kun je jouw schoentje zetten:

 • HEMA
 • Jeans Centre
 • Bomont
 • DA Mooi
 • Lunchroom Binnen
 • Shoeby
 • Van Haren
 • Discus Vonk Diervoeders
 • Ziengs
 • MC Company
 • Xenos
 • Grol Lederwaren & Reisbagage
 • Hippe Ukkiez
 • C&A
 • Sven&Sophie
 • Rema Fashion en Deco
 • Jola Mode

De winkels zijn vanaf zaterdag 14 november ook te herkennen aan de etalagestickers met daarop de tekst dat ze meedoen aan de schoen zet actie. De vouwkleurplaten zelf zijn te downloaden via de QR-code die in de boekjes staan en ze liggen fysiek in de winkel bij Albert Heijn Pollemans en HEMA. Op zaterdag 5 december kun je je gevulde schoen weer ophalen. Hebben Sinterklaas en zijn Pieten iets lekker in je schoen achtergelaten?

Zing, zoek en kleur en maak kans op leuke prijzen. Namens Sinterklaas en zijn Pieten wensen wij iedereen veel succes!

 

Lees meer
De Kleurplaat van Sinterklaas

De Kleurplaat van Sinterklaas

11 november 2020

Help jij Sinterklaas dit jaar?

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land! Ze hebben het erg druk in deze tijd van het jaar en kunnen wel wat hulp gebruiken. Vervul alle opdrachten uit Het Speurboekje van Sinterklaas en maak kans op leuke, lokale prijzen!

👉 Download hier jouw kleurplaat  👈

Kleur en knutsel je schoen, vouw deze tot een echte schoen en zet ‘m vóór zaterdag 5 december bij een van de deelnemende winkels in winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur. De winkels zijn vanaf zaterdag 14 november te herkennen aan de etalagestickers met daarop de tekst dat ze meedoen aan de schoen zet actie.

Op zaterdag 5 december kun je je gevulde schoen weer ophalen. Hebben Sinterklaas en zijn Pieten iets lekker in je schoen achtergelaten?

Lees meer
Blokker is verbouwd!

Blokker is verbouwd!

23 oktober 2020

Blokker in winkelcentrum Etten-Leur is verbouwd!

Blokker is de winkel voor iedereen, met een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen. Daarnaast verkopen ze ook luxe producten, speelgoed en nog veel meer. Jasper en zijn team staan dagelijks met veel plezier voor je klaar!

Bekijk hier de foto's van de vernieuwde winkel.

Zien we jou snel weer bij Blokker?

Lees meer
De horeca uit Etten-Leur komt naar je toe!

De horeca uit Etten-Leur komt naar je toe!

19 oktober 2020

Blijf genieten van je favoriete eten en drinken van je lokale horecaondernemer!

Landelijk geldt dat alle cafés en restaurants in ieder geval de komende weken dicht moeten. De horecaondernemers uit winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur blijven jou graag bedienen met hun producten en diensten, ook in deze lastige tijd dat een bezoek aan de horeca eventjes niet kan. In de lijst hieronder vind je de horecagelegenheden die open zijn voor afhaal en/of bezorging*.

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze horecaondernemers.

Lijst initiatieven horecaondernemers

 • Brownies&downieS heeft een lunch afhaal & bezorgmenu. Denk hierbij aan verschillende koffies en thee, verse sappen, lunchgerechten, zoetigheden en high-tea. Bekijk hier het hele menu. Bestellen kan door te mailen naar etten-leur@browniesanddownies.nl. 

 • Bij Donker & Blond kun je langslopen voor takeaway gerechten, waaronder heerlijke verse wafels met verschillende toppings. 

 • Eetkavee de Belhamel heeft een 'Lockdown Lunch' menu. Hier kun je afhalen of laten bezorgen op vrijdag en zaterdag. Bekijk hier het hele menu. 

 • Eeterij Family bezorgt hun heerlijke gerechten ook aan de deur! Daarnaast zijn hier drankjes to go te verkrijgen. Bekijk de website voor het actuele menu. 

 • Bij Grand Café The Butler kun je zaterdags tussen 12:00-15:00 terecht voor de fantastische Butler Box om af te halen. Geef jouw bestelling voor zaterdag door via info@thebutler.nl. Bekijk hier meer informatie. 

 • Lunchcafé Zus & Zo is open voor afhaal en bezorging, op vrijdag, zaterdag en zondag. Hier vind je het hele menu en informatie over hoe je kunt bestellen. 
Lees meer
Samen gezond - samen sterk

Samen gezond - samen sterk

16 oktober 2020

Update 14 oktober 2020

Beste bezoeker, 

Wij van winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur doen er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. Gezien de stijging van het aantal COVID-19 besmettingen heeft de overheid nieuwe en verscherpte landelijke maatregelen aangekondigd. In lijn met dit advies en de nieuwe maatregelen hebben wij samen met onze winkeliers daarvoor de nodige maatregelen getroffen. Onderstaand vind je de maatregelen die gelden in de openbare gebieden van het winkelcentrum alsook de regels die specifiek toegepast worden in de winkels en horecagelegenheden zelf.

 

Maatregelen in de openbare gebieden van Etten-Leur

 • Geef jezelf en anderen de ruimte 

Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en winkelmedewerkers

 • Wees verstandig 

Stel je bezoek uit als je verkouden bent of griepklachten hebt

 • Mondkapjes

Landelijk is het verplicht om vanaf 13 jaar in publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen, zoals in een bibliotheek of winkel. In het winkelcentrum vind je een automaat met o.a. mondkapjes en desinfectiegel. Bij een winkelbezoek aan winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur kun je eenvoudig beschermingsproducten verkrijgen.

Automaat Etten Leur
 • Het doel reinigt de middelen

We maken jouw winkelcentrum nog vaker schoon en op verschillende plekken staan hand desinfectie zuilen

 • Kies je moment 

Als niet iedereen tegelijk komt, is het makkelijker om afstand houden. Wij hebben voor jou de piek- en de daluren in kaart gebracht zodat jij het beste moment kunt kiezen voor jouw bezoek. Kies hier jouw moment

Naast de algemene maatregelen in de openbare gebieden van het winkelcentrum hanteren de winkeliers, daar waar van toepassing, de onderstaande regels met betrekking tot jouw en onze veiligheid.

 

Maatregelen in de winkels 

 • Er zijn nooit meer dan een maximum aantal toegestane klanten tegelijk aanwezig in de winkel

Zo kan iedereen 1,5 meter afstand houden van elkaar

 • Alle medewerkers zijn scherp op hygiëne

Alle medewerkers gebruiken desinfecterende gel en letten extra goed op hun persoonlijke hygiëne

 • De producten worden verantwoord aangevuld

Het aanvullen van producten gebeurt zoveel mogelijk buiten openingstijden of in afgesloten gangpaden

 • Kun jij contactloos en met pin betalen

Geen contant geld maakt het makkelijker om contact te vermijden

 • Rekenen we ook op jou

Stel je bezoek uit als je verkouden bent of griepklachten hebt, houd 1,5 meter afstand en hoest/nies in je ellenboog

 • Contactberoepen

Mensen met een contactberoep vragen hun klanten zich te registreren, net als in de horeca nu al gebeurt.

 • Koopavond tot 20:00 uur

Alle winkels m.u.v. de levensmiddelenbranche (zoals bijvoorbeeld supermarkten) gaan om 20:00 uur dicht op koopavonden.

 • Mondkapjes advies in de winkels

Sommige winkels hanteren een mondkapjesplicht, dit is te zien aan de sticker met daarop “Mondkapjes verplicht”. De stickers vind je op de puien van de winkels.

 

Maatregelen in de horeca 

Vanaf 14 oktober 22:00 uur zullen alle cafés en restaurants gesloten zijn voor de komende 4 weken. Afhaalrestaurants mogen open blijven. 

 

Zo blijven we samen gezond
#samensterk

Youtube Etten Leur
Lees meer
Nieuwe winkel: Koncept

Nieuwe winkel: Koncept

13 oktober 2020

Koncept heeft haar deuren geopend in ons winkelcentrum op nummer 48! Deze megastore van 400 m2 heeft heel veel toffe merken, zoals In Gold We Trust, Black Bananas, Off the Pitch, Pure White, Reinders en nog véél meer. Ook is er genoeg ruimte om veilig te shoppen!

Bekijk hier de foto's van de opening op zaterdag 10 oktober. 

Kom je snel een kijkje nemen? 

Lees meer
Branderij Joost is verbouwd

Branderij Joost is verbouwd

13 oktober 2020

Branderij Joost in winkelcentrum Etten-Leur is verbouwd!

Bij Branderij Joost vind je ambacht op het gebied van versgebrande noten, koffie en cacao producten. Na een grote verbouwing is de winkel onlangs heropend en het resultaat mag er wezen!

Bekijk hier de foto's van de vernieuwde winkel.

Kom jij snel weer genieten van de verfijnde producten? 

Lees meer
Tentoonstelling 200 jaar Zusters Franciscanessen van Etten

Tentoonstelling 200 jaar Zusters Franciscanessen van Etten

22 september 2020

In de etalage van het voormalige Rabobank (Burchtplein 84) pand, naast Jack Suykerbuyk Slaapcomfort, vind je een tentoonstelling over de relatie van '200 jaar Zusters Franciscanessen van Etten' met het thema 'Leermonumenten', georganiseerd door Heemkundekring Jan uten Houte. 

De tentoonstelling werd op vrijdag 11 september geopend door Heemkundekringvoorzitter Piet Paantjes, wethouder Ger de Weert en Zuster Ancilla, moeder-overste van de huidige congregatie.

Tot 1 november is de tentoonstelling te bekijken.

Lees meer
National Glamour Day 2020

National Glamour Day 2020

22 september 2020

Yes, zaterdag 26 september is het National Glamour Day!

Tijdens National Glamour Day heb je de kans om je hele outfit(s), make-up, parfum en haar- en bodyproducten met minstens 20% korting te shoppen. Natuurlijk kun je ook terecht in winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur, want veel winkels doen mee met deze shopdag en sommige winkels hebben zelfs het hele weekend korting!

De deelnemende winkels zijn o.a.:

 • Etos
 • Hema
 • H&M
 • Hunkemöller
 • Kruidvat
 • Ziengs

Zorg er wel voor dat de Glamour #9 (september 2020) op 26 september in jouw tas zit, want de korting geldt - vaak - alleen op vertoon van die editie. 

Kom jij ook National Glamour Day vieren in winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur?

Lees meer
Back to School!

Back to School!

20 augustus 2020

Rekenen, taal, geschiedenis en gym. Leerlingen én docenten moeten er weer aan geloven: de scholen gaan weer beginnen. Na zes heerlijke weken vakantie is het tijd om de schooltas weer in te pakken. Hieronder geven wij een aantal tips hoe jij het schooljaar goed kunt starten!

 

 1. Be prepared

Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens het nieuwe schooljaar. Zorg dat je van te voren alles al hebt ingeslagen. Denk aan schriften, mappen, een etui, een agenda, woordenboeken, een nieuwe rugzak en misschien wel een laptop. De leukste schoolspullen koop je bij The Read Shop, HEMA of Primera. Bij Grol Lederwaren kun je natuurlijk terecht voor goede, sterke schooltassen en rugzakken. 

 

2. Nieuwe outfit

Een frisse start maken op de eerste schooldag? Zoek dan een hippe nieuwe outfit bij elkaar in winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur. Bij ons vind je alles wat je maar nodig hebt op het gebied van kleding. Zo koop jij jouw nieuwste kleding bij Jeans Centre, ShoebyH&M, OPEN32, ONLY of één van onze andere geweldige fashion winkels. Waar je ook van houdt, je vindt het hier allemaal!

 

3. After school

Even met je vrienden of vriendinnen chillen na schooltijd is en blijft natuurlijk ook erg belangrijk. Haal een voetbal bij Aktiesport en doe een partijtje panna knockout, even kijken wie de meeste poortjes kan geven. Geen zin om buiten te chillen? Pak dan de controllers erbij en speel samen met je vrienden Fall Guys of Fortnite. Kom eens langs bij Intertoys voor meer informatie en de leukste party games!

 

4. PAUZE

De pauze. Even heerlijk relaxen en je hoofd leegmaken met vrienden en vriendinnen en napraten over van alles en nog wat. Niet geheel onbelangrijk in de pauze: ETEN! Haal bij Albert Heijn Pollemans de nieuwe Allerhande. Hierin staan ontzettend veel lekkere recepten voor in de broodtrommel. Zo maak je kipwraps, boterhammen caprese en gezonde snackrepen, zeker een aanrader. Zo zorg jij ervoor dat je weer met volle energie en focus de volgende lessen kunt volgen. Bijkomend voordeel is dat je je vrienden extra jaloers maakt met al dat lekkers!

 

5. Geniet!

Je schooltijd is één van de leukste en belangrijkste tijden van je leven, hoe moeilijk dat ook is om te geloven. Zorg er daarom voor dat je alles vastlegt en geniet van deze prachtige tijd. Maak bijvoorbeeld veel foto’s en plak deze in je agenda, vriendenboek of notitieboek of laat je vrienden hierin een boodschap schrijven. Zo vergeet jij dat ene geweldige schooljaar nooit meer, misschien komt het in de toekomst nog wel eens van pas. Een leuke agenda haal je gewoon bij Boekenvoordeel of Blokker.

 

Winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur wensen jullie veel succes met het nieuwe schooljaar!

Lees meer
Vaderdag in Etten-Leur

Vaderdag in Etten-Leur

12 juni 2020

Binnenkort is het tijd om jouw vader, ouwe of gewoon papa, te verrassen op Vaderdag. Zondag 21 juni is de dag dat jouw vader in de spotlight staat. Maar weet jij wat voor type jouw vader is? En weet jij welk cadeau het beste bij hem past? Winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur helpen jou bij het kiezen van het perfecte cadeau!

De sportieve vader

Is jouw vader altijd degene die het hardst schreeuwt langs de zijlijn? Of de vader die nooit zijn favoriete sport mist op tv?

Dan is Aktiesport dé plek voor jou! Hier hebben ze alles om jouw vader nog fanatieker te maken in zijn favoriete sport! En anders een heerlijk geurtje van Etos of ICI Paris XL om hem weer lekker te laten ruiken na al die adrenaline.

De klus vader

Lijken de handen van jouw vader te veranderen in een hamer en schroevendraaier? En heeft hij altijd een project om aan te sleutelen?

Om het hartje van jouw klus vader sneller te laten kloppen, klop je aan bij Handyman. Zo mist hij geen enkel gereedschap en kan hij alles maken. In combinatie met een klus boek of -tijdschrift van Boekenvoordeel, Primera of The Read Shop heb jij het perfecte cadeau voor jouw vader!

De komische vader

Zet jouw vader zich wel eens publiekelijk voor schut als hij weer eens gek aan het doen is? Wordt jouw moeder altijd gek van hem als hij weer streken aan het uithalen is? Houdt jouw vader je nog steeds voor de gek?

Laat je vader eens zijn serieuze kant ervaren. Geef hem een goed boek cadeau waar hij wel eventjes zoet mee is van Boekenvoordeel, Primera of The Read Shop

De business vader

Is jouw vader altijd aan de telefoon om van alles te regelen? En heeft hij hart voor de zaak? 

Dan is jouw vader een business vader! Geef hem een cadeaubon van zijn favoriete kleding- of schoenenzaak, zoals Van Dal Mannenmode, Van Gastel, WE of Ziengs. Ook een lekker geurtje van Etos of ICI Paris XL doet het altijd goed! Of verras hem met de leukste sokken en stoer ondergoed van HEMA!

De culinaire vader

Probeert jouw vader de meest uitdagende en lekkerste gerechten te koken? En zitten er afdrukken van spaghetti op het plafond?

Dan heb jij een keukenprins als vader. Hij vindt het heerlijk om culinaire en de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Bij Gall & Gall heb je de lekkerste dranken voor ieder gerecht! Een heerlijke kippenpan van Poeliershuis Schrauwen is ook een top idee, deze is te bestellen op de website, in de winkel of via 076-5037025.

Wil jij dat je vader een diner voor jou gaat maken? Dan ben je bij Boekenvoordeel, Primera of The Read Shop aan het juiste adres voor de meest fantastische kookboeken. Of neem je vader mee uit eten in een van onze lunchrooms en restaurants.

Kan je niet kiezen welk type jouw vader is? Of je vader nou fanatiek, handig, grappig, serieus of creatief is, bij Intertoys hebben ze spellen voor iedere vader om samen tijd met elkaar door te brengen. 

Voordat je het perfecte cadeau aan je vader geeft, begin je de dag natuurlijk met een heerlijk ontbijtje. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een vers sapje, eitjes, broodjes en croissantjes. Je hoeft niet ver te zoeken, want bij Bakker Bart en Albert Heijn Pollemans kun je alles vinden!

Wij wensen iedereen een fijne Vaderdag!Lees meer
Pinksteren in Etten-Leur

Pinksteren in Etten-Leur

20 mei 2020

Winkelcentrum Etten-Leur is met Pinksteren (zondag 31 mei en maandag 1 juni) gesloten.

Enkele winkels in Winkelhart Etten-Leur zijn op tweede pinksterdag wel geopend. Bekijk hier welke winkels dat zijn:

 • Albert Heijn Pollemans (08:00-21:00)
 • Action (09:00-18:00)
 • Brownies&downieS (12:00-17:00)
 • Donker & Blond (12:00-17:00)
 • Dubbel & Dwars (12:00-17:00)
 • Intertoys (12:00-17:00)
 • Scoop IJssalon
 • Van Haren (12:00-17:00)
Lees meer
Koningsdag in winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur

Koningsdag in winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur

21 april 2020

Een groot aantal winkels is geopend op Koningsdag. Bekijk hier welke winkels dat zijn.

 • Action (09:00-18:00)
 • Albert Heijn Pollemans (10:00-19:00)
 • Blokker (12:00-17:00)
 • Boekenvoordeel (12:00-17:00)
 • Bomont (12:00-17:00)
 • Bonbonnerie van der Linden (12:00-17:00)
 • Branderij Joost (12:00-17:00)
 • Chimere (12:00-17:00)
 • Claudia's (12:00-17:00)
 • DA (12:00-17:00)
 • Discus Vonk Diervoeders (12:00-17:00)
 • Etos (12:00-17:00)
 • Fash Mode (12:00-17:00)
 • Grol Lederwaren (12:00-17:00)
 • Handyman (12:00-17:00)
 • HEMA (12:00-17:00)
 • Hippe Ukkiez (12:00-17:00)
 • Holland & Barrett (12:00-17:00)
 • Intertoys (12:00-17:00)
 • Jack Suykerbuyk slaapcomfort (12:00-17:00)
 • Jamin (12:00-17:00)
 • Jola Mode (12:00-17:00)
 • Jysk (11:00-17:30)
 • Kleding reparatie Perfect (12:00-17:00)
 • Kruidvat (11:00-17:00)
 • MC Company (12:00-17:00)
 • My Way (12:00-17:00)
 • ONLY (12:00-17:00)
 • OPEN32 (12:00-17:00)
 • Phone Care Repair (12:00-17:00)
 • Poeliershuis Schrauwen (12:00-17:00)
 • Roberto Bikes & Scooters B.V. (12:00-17:00)
 • Scapino (12:00-17:00)
 • Scoop 
 • Shoeby (12:00-17:00)
 • So Low (12:00-17:00)
 • Specsavers (12:00-17:00)
 • Stomerij Etten-Leur (12:00-17:00)
 • Style by Van Gastel (12:00-17:00)
 • The Read Shop (12:00-17:00)
 • TAKKO (12:00-17:00)
 • Sven & Sophie (12:00-17:00)
 • Van Gastel Mode & Van Gastel Casual (12:00-17:00)
 • VanHaren (11:00-17:00)
 • WE (12:00-17:00)
 • Xenos (09:00-17:00)
 • Zeeman (12:00-17:00)
 • Ziengs (12:00-17:00)
Lees meer
Pasen in winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur

Pasen in winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur

7 april 2020

Winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur zijn gesloten tijdens Pasen. Albert Heijn Pollemans is wel geopend. 

Openingstijden Albert Heijn Pollemans:

 • Goede Vrijdag | 10 april: 08.00 tot 21.00
 • Zaterdag | 11 april: 08.00 tot 21.00
 • Eerste paasdag | 12 april: 10.00 tot 19.00
 • Tweede paasdag | 13 april: 10.00 tot 19.00


Wij wensen iedereen een fijn en gezond paasfeest!

Lees meer
Koopavond en koopzondag tijdens Covid-19

Koopavond en koopzondag tijdens Covid-19

27 maart 2020

Let op, dit betreft een verouderd nieuwsbericht. Voor de actuele openingstijden ga naar de openingstijden of bekijk de openingstijden per winkel

De (meeste) winkels in winkelcentrum en Winkelhart Etten-Leur zijn geopend! Een heel aantal winkels hanteert aangepaste openingstijden, een overzicht daarvan kun je hier bekijken. Dit geldt ook voor de koopavond en koopzondag in het winkelcentrum. 

Bekijk hier het overzicht van alle winkels die op koopavond en koopzondag zijn geopend. Wij proberen een zo goed mogelijk beeld hiervan te geven op deze pagina.

Op koopavond zijn de volgende winkels langer geopend:

 • Action (tot 21:00)
 • Albert Heijn Pollemans (tot 21:00)
 • Bakker Bart (tot 18:00)
 • Blokker (tot 21:00)
 • Boekenvoordeel (tot 18:00)
 • Bomont (tot 21:00)
 • Bonbonnerie van der Linden (tot 19:00)
 • Chimere (op aanvraag)
 • DA (tot 18:00)
 • De Toko (16:00-19:00)
 • Etos (tot 18:00)
 • Gall & Gall (tot 21:00)
 • Grol Lederwaren (tot 21:00)
 • HEMA (tot 21:00)
 • Jack Suykerbuyk Slaapcomfort (tot 21:00)
 • Jamin (tot 18:00)
 • Jola Mode (tot 21:00)
 • Jysk (tot 21:00)
 • Kaatje Jans (tot 19:00), bereikbaar via de ingang aan de Bisschopmolenstraat
 • Kleding reparatie Perfect (tot 21:00)
 • Kruidvat (tot 20:00)
 • OPEN32 vanaf 24/4 (tot 21:00)
 • Pink Diamond (tot 21:00)
 • Poeliershuis Schrauwen (tot 18:00)
 • Primera van Meer (tot 18:00)
 • Scapino (tot 21:00)
 • Shoeby (tot 21:00)
 • Stomerij Etten-Leur (tot 21:00)
 • So Low (tot 21:00)
 • The Stone (tot 21:00)
 • T-Mobile (tot 21:00)
 • We Buy Gold (tot 20:00)
 • Ziengs (tot 21:00)

De rest van het overdekte winkelcentrum is op koopavond gesloten. 

Op koopzondag zijn de volgende winkels geopend:

 • Action (12:00-19:00)
 • Albert Heijn Pollemans (10:00-19:00)
 • Blokker (12:00-17:00)
 • Boekenvoordeel (12:00-17:00)
 • Bomont (12:00-17:00)
 • Chimere (12:00-17:00)
 • De Toko (16:00-19:00)
 • Discus Vonk Diervoeders (12:00-17:00)
 • Gall & Gall (12:00-17:00)
 • Grol Lederwaren (12:00-17:00)
 • HEMA (12:00-17:00)
 • Jack Suykerbuyk Slaapcomfort (12:00-17:00)
 • Jamin (12:00-17:00)
 • Jeans Centre (12:00-17:00)
 • Jola Mode (12:00-17:00)
 • MS Mode (12:00-17:00)
 • Norah (12:00-17:00)
 • ONLY (12:00-17:00)
 • OPEN32 (12:00-17:00)
 • Pink Diamond (12:00-17:00)
 • Primera van Meer (12:00-17:00)
 • Scapino (12:00-17:00)
 • Scoop IJssalon (13:00-17:30)
 • Shoeby (12:00-17:00)
 • Style by Van Gastel (12:00-17:00)
 • Takko (12:00-17:00)
 • The Read Shop (12:00-17:00)
 • Van Gastel Mode & Van Gastel Casual (12:00-17:00)
 • We Buy Gold (12:00-17:00)
 • Ziengs (12:00-17:00)

Ben je niet in de gelegenheid om naar het winkelcentrum te komen? Bekijk dan hier bij welke winkels je online terecht kunt.

Lees meer
Ondernemersacties in beeld

Ondernemersacties in beeld

26 maart 2020

Ben je niet in de gelegenheid om naar het winkelcentrum of Winkelhart te komen? Wij komen graag naar jou!

De ondernemers in winkelcentrum en Winkelhart Etten-Leur blijven jou graag bedienen met hun producten en diensten, ook in een tijd dat een bezoek aan het winkelcentrum niet vanzelfsprekend is. In de lijst hieronder vind je per winkel de webshop en/of de plek waar je kunt bestellen én de mooie initiatieven van de lokale ondernemers.*

*wij doen ons uiterste best om deze lijsten zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze ondernemers.

 

Initiatieven ondernemers

Albert Heijn Pollemans
Albert Heijn Pollemans is maandag t/m vrijdag extra geopend tussen 07:00-08:00 voor 70-plussers. 

Bomont
Bomont biedt gratis bezorging aan en de retourtermijn is nu extra lang, namelijk 30 dagen! 

Bonbonnerie Van der Linden
Bonbonnerie Van der Linden bezorgt gratis hun producten bij jou thuis. Hiervoor kun je bellen naar 076 503 72 82 of mailen naar info@prego.nl.

Chimere
Bij Chimere kun je shoppen op afspraak in een lege en veilige winkel. Wil je hiervan gebruik maken? Bel of WhatsApp dan naar Angela (06 123 923 19), Marie-Louise (06 143 161 69) of de winkel (076 503 666 69).

De Toko
De Toko bezorgt gratis aan 70-plussers. Geef jouw maaltijd door via 076 503 47 88 of mail naar maaltijd@detoko.info

Discus Vonk Diervoeders
Discus Vonk Diervoeders bezorgt gratis alles voor jouw huisdier. Bel hiervoor naar 076 750 59 92 of stuur hen een bericht via Facebook of Instagram. 

Dubbel & Dwars, Donker & Blond & Lunchcafé Zus & Zo
Op vrijdag 3 en zaterdag 4 april kun je thuis of op werk in Etten-Leur de heerlijke gerechten van deze lunchrooms bestellen. Geef je bestelling door per mail bestellen@lunchcafezusenzo.nl of telefonisch 076 504 11 34 voor 10:30 uur. Bekijk het lunchmenu hier: https://www.facebook.com/1341399762581219/posts/2798870473500800/?d=n

Eeterij Family
Ook Eeterij Family is deze dagen beschikbaar voor afhalen én ze bezorgen ook nog eens aan huis! Benieuwd naar het menu of andere vragen? Ga dan naar de website www.ettenleur.family.nl of bel 076 501 32 11.

Grol Lederwaren & Reisbagage
Grol Lederwaren & Reisbagage biedt een cadeauservice aan, zodat jij - op afstand - iemand kan verrassen met een cadeau voor bijvoorbeeld zijn of haar verjaardag. Ook kun je er terecht voor een privé shopping moment, buiten de openingstijden. Voor beide acties kun je bellen of WhatsAppen via 06 587 104 04 of 076 503 26 20.

Jamin 
Je kunt de paaseitjes, paashazen en al het andere lekkers van Jamin aan huis laten bezorgen via WhatsApp. Binnen 24 uur heb jij jouw bezorging in huis. Hiervoor kun je bellen naar 06 130 420 56 of ga naar de website www.jamin.nl/thuislevering.

Jola Mode
Bij Jola Mode kun je shoppen op afspraak in een lege en veilige winkel. Kies een tijd tussen 10:00-11:00 of 11:00-12:00 uur en maak telefonisch een afspraak via 076 502 25 43 of op https://winkelenopafspraak.nl/

Kaatje Jans
Kaatje Jans bezorgt haar vleeswaren en kazen ook aan huis. Je kunt ook telefonisch of via mail jouw bestelling doorgeven, zij zetten dan het tasje gekoeld klaar zodat je snel weer verder kan. Neem hiervoor contact op via 076 501 34 34 of kaatje-jans@live.nl.

MC Company
Bij MC Company kun je een afspraak voor een personal shopping experience! Styling advies in een privé setting, alle aandacht voor jou. Bel naar 0475 470 011 en geef aan de je hiervan gebruik wilt maken voor de winkel in Etten-Leur. 

OPEN32
Bij OPEN32 bieden ze je nu de mogelijkheid tot private shopping. Hierbij nemen ze de ruimte én tijd voor je, inclusief één-op-één stylingadvies. Bel hiervoor naar 076 503 60 46. 

Poeliershuis Schrauwen
Bij Poeliershuis Schrauwen ontvang je t/m 5 april gratis spaarpunten bij je aankoop, tot wel 20 extra spaarpunten per keer! Heb je nog geen spaarpas? Dan maken zij er kosteloos een voor je aan. Klik hier voor meer informatie. 

Scoop
In deze moeilijke tijd probeert Scoop voor een geluksmomentje te zorgen met een heerlijk ijsje! Scoop volgt de richtlijnen van het RIVM: ze pakken jouw ijs daarom in om mee te nemen. Mocht je niet langs kunnen komen, dan bezorgen zij het ijs gratis bij jou aan de deur. Bestel op https://www.scoop-ijssalon.nl/bezorgservice/

Stomerij Etten-Leur
Stomerij Etten-Leur komt jouw kleding gratis ophalen en terugbrengen, wanneer jij zelf de deur niet uit kunt. Hiervoor kun je bellen naar 076 501 30 20.

Style by Van Gastel
Bij Style by Van Gastel kun je shoppen op afspraak in een veilige en lege winkel. Heb jij interesse? Neem dan contact op met Annebel via 06 833 078 04 of kijk op de site http://www.style-by-vangastel.nl/.

The Read Shop
The Read Shop heeft een mooie oplossing als je niet naar de winkel kunt komen. Je kunt namelijk boeken bestellen via WhatsApp via 06 836 565 27. De volgende dag wordt jouw boek gratis thuisbezorgd.

The Stone
Om wat positieve vibes te verspreiden, heeft The Stone een hele mooie actie. Zij bieden namelijk 20% korting op de hele voorjaarscollectie! M.u.v. sales, acties en de merken Airforce, Reinders en My Jewelry. De actie heeft vooralsnog geen einddatum.

Van Dal Mannenmode
Bij Van Dal Mannenmode kun je winkelen op afspraak, zo word je in een veilige omgeving geholpen door een van de verkoopadviseurs. Een afspaak inplannen kan heel eenvoudig via https://winkelenopafspraak.nl/

Van Gastel Mode en Van Gastel Casual
Bij Van Gastel Mode en Van Gastel Casual kun je een personal shopping afspraak maken in een veilige en lege winkel. Bel hiervoor naar Annebel via 06 833 078 04 of kijk op de site of kijk op de site http://www.vangastelmode.nl/.

Ziengs
Bij Ziengs kun je op afspraak persoonlijk advies krijgen en schoenen kopen in de winkel. Ook kun je videobellen waarbij de collectie wordt getoond. Neem contact op via 076 532 04 82. 

 

Bij de volgende ondernemers kun je (ook) terecht via de webshop:

Lees meer
Updates over openingstijden winkels en Corona maatregelen

Updates over openingstijden winkels en Corona maatregelen

17 maart 2020

Let op, dit betreft een verouderd nieuwsbericht. Voor de actuele openingstijden ga naar de openingstijden of bekijk de openingstijden per winkel. Voor de actuele maatregelen in ons winkelgebied bezoek deze pagina. 

 

Beste bezoekers,

Wij doen er alles aan om de veiligheid in ons winkelcentrum & Winkelhart te waarborgen en daarom volgen wij het beleid vanuit het RIVM dat op 23 maart is aangescherpt. Om ervoor te zorgen dat je jouw essentiële dagelijkse boodschappen in ons centrum kunt blijven doen, vragen we je aandacht voor de aangepaste maatregelen:

 • Wanneer je je niet goed voelt, hoest of verkouden bent, blijf dan thuis. 
 • Houd altijd anderhalve meter afstand van anderen en volg ook de maatregelen op die winkels nemen om ervoor te zorgen dat mensen deze afstand kunnen houden.
 • Bij groepen van drie of meer mensen die geen anderhalve meter afstand van elkaar houden, zullen wij handhaving inzetten. Gezinnen en mensen die in het zelfde huis wonen, zijn hiervan uitgezonderd.
 • Bij veel winkels kun je online bestellen. 
 • Geplande evenementen zullen niet meer plaatsvinden tot 1 juni.
 • De frequentie van schoonmaak in het centrum is verhoogd. Zo worden de liftknoppen, roltrapleuningen en overige contactpunten een aantal keer per dag extra schoongemaakt met desinfecterend middel.

Bij voorbaat dank voor jullie begrip, samen staan we sterk!

In de tussentijd blijven wij de ontwikkelingen en communicatie vanuit de overheid en het RIVM volgen.

Eventuele updates op dit bericht worden toegevoegd aan dit artikel.

 

Update winkels en supermarkt(en)

De (meeste) winkels zijn geopend! Een heel aantal winkels hanteert aangepaste openingstijden. Wij proberen een zo goed mogelijk beeld hiervan te geven op deze pagina.

Albert Heijn is i.v.m. het coronavirus elke werkdag extra geopend van 07:00 tot 08:00 uur voor 70-plussers.

Bekijk hier welke winkels geopend zijn op koopavond en koopzondag.

 

Onderstaande winkels hanteren speciale openingstijden:

 • Action: ma t/m do 09:00-18:00, vr 09:00-21:00, za 09:00-17:00, koopzondag 12:00-17:00
 • Albert Heijn: elke werkdag extra geopend van 07:00-08:00 voor 70-plussers
 • Barst Telecom: di, wo, vr en za 10:30-17:00, geen koopzondag
 • Bakker Bart: ma t/m do 09:00-17:30, vr 09:00-18:00, za 09:00-17:00, geen koopzondag
 • Big Bazar: ma t/m za 12:00-17:00, geen koopzondag
 • Blokker: ma 13:00-17:30, di t/m do 09:30-17:30, vr 09:30-21:00, za 09:30-17:00, koopzondag 12:00-17:00
 • Boekenvoordeel: ma 13:00-17:30, di t/m do 09:30-17:30, vr 09:30-18:00, za 09:30-17:00, koopzondag 12:00-17:00
 • Bomont: ma 13:00-17:30, di t/m do 09:30-17:30, vr 09:30-21:00, za 09:30-17:00, koopzondag 12:00-17:00
 • Bonbonnerie van der Linden: ma 13:00-17:30, di t/m vr 09:30-17:30, za 09:00-17:30, geen koopzondag
 • Bonita: ma 13:00-17:00, di t/m za 10:00-17:00, geen koopzondag
 • Branderij Joost: ma 13:00-17:00, di 09:00-17:00, wo & do 09:00-17:30, vr 09:00-21:00, za 09:00-17:30, geen koopzondag
 • C&A: ma & di 12:00-17:00, wo 10:00-17:00, do t/m za 12:00-17:00
 • Chimere: ma 13:00-17:30, di t/m za 10:00-17:00, koopzondag 12:00-17:00, koopavond op aanvraag
 • Claudia's: di t/m za 10:00-16:00, geen koopzondag
 • DA: ma 13:00-17:30, di t/m do 09:30-17:30, vr 09:30-18:00, za 09:30-17:00, geen koopzondag
 • De Toko: ma t/m za 12:00-19:00, koopzondag 16:00-19:00
 • Discus Vonk Diervoeders: ma 13:00-17:30, di t/m vr 09:30-17:30, za 09:30-17:00, koopzondag 12:00-17:00
 • Etos: ma 13:00-17:30, di t/m do 09:30-17:30, vr 09:30-18:00, za 09:30-17:00, geen koopzondag
 • Fash Mode: ma 13:00-17:00, di t/m za 12:00-17:00, geen koopzondag
 • Gall & Gall: ma 13:00-18:00, di & wo 10:00-18:00, do 09:00-18:00, vr 09:00-21:00, za 09:00-20:00, koopzondag 12:00-17:00
 • Grol Lederwaren: ma 13:00-17:30, di t/m do 09:30-17:30, vr 09:30-21:00, za 09:20-17:00, koopzondag 12:00-17:00
 • Handyman: ma 13:00-17:30, di t/m do 09:30-17:30, vr & za 09:30-17:00, geen koopzondag
 • HEMA: ma 10:00-17:30, di t/m do 09:00-17:30, vr 09:00-21:00, za 09:00-17:00, koopzondag 12:00-17:00
 • Hippe Ukkiez: ma 13:00-17:00, di t/m za 12:00-17:00, geen koopzondag
 • Holland & Barrett: ma 12:00-17:00, di t/m za 09:30-17:00, geen koopzondag
 • H&M: ma t/m za 12:00-17:00, geen koopzondag
 • Hunkemöller: ma t/m vr 13:00-17:00, za 12:00-17:00, geen koopzondag
 • Intertoys: ma 13:00-17:30, di t/m do 09:30-17:30, za 09:30-17:00, koopzondag gesloten
 • Jack Suykerbuyk Slaapcomfort: ma 13:00-17:30, di t/m do 09:30-17:30, vr 09:30-21:00, za 09:30-17:00, koopzondag 12:00-17:00
 • Jamin: ma 13:00-17:00, di t/m do 10:00-17:00, vr 10:00-18:00, za 10:00-17:00, koopzondag 12:00-17:00
 • Jeans Centre: di t/m za 12:00-17:00, geen koopzondag
 • Jola Mode: ma 13:00-18:00, di t/m do 10:00-17:00, vr 10:00-21:00, za 10:00-17:00, geen koopzondag 
 • Jysk: ma 13:00-17:30, di t/m do 09:30-17:30, vr 09:30-21:00, za 09:30-17:00, geen koopzondag
 • Kaatje Jans: ma t/m do 08:30-17:30, vr 08:30-19:00, za 08:30-17:00, geen koopzondag
 • Kleding Reparatie Perfect: ma 13:00-17:30, di t/m do 09:00-17:30, vr 09:00-21:00, za 09:00-17:00, geen koopzondag
 • Kruidvat: ma 11:00-18:00, di t/m do 09:00-18:00, vr 09:00-20:00, za 09:00-17:00, geen koopzondag
 • Livera: ma 13:00-17:00, di t/m za 09:30-17:00, geen koopzondag
 • Lucardi: ma 13:00-17:00, di t/m vr 12:00-17:00, za 10:00-17:00, geen koopzondag
 • MC Company: ma 13:00-17:00, di t/m za 10:00-17:00, geen koopzondag
 • MC Company Outlet (Winkelcentrum 53): ma 13:00-17:00, di t/m za 10:00-17:00, geen koopzondag
 • Miss Etam: ma 13:00-17:00, di t/m za 12:00-17:00, geen koopzondag
 • MS Mode: ma 13:00-17:30, di t/m vr 09:30-17:30, za 09:30-17:00, koopzondag 12:00-17:00
 • Multivlaai: ma t/m do 08:00-17:00, vr 08:00-17:30, za 08:00-17:00, geen koopzondag
 • My Way: ma 13:00 t/m 17:00, di t/m za 12:00-17:00, geen koopzondag
 • Nelson/Bovendeert: ma 13:00-17:00, di t/m za 12:00-17:00, geen koopzondag
 • Norah: ma 13:00-17:30, di t/m vr 09:30-17:30, za 09:30-17:00, koopzondag 12:00-17:00
 • ONLY: ma 13:00-17:00, di t/m za 12:00-17:00, koopzondag 12:00-17:00
 • OPEN32: ma 13:00-17:30, di t/m do 09:30-17:30, vr 09:30-21:00, za 09:30-17:00, koopzondag 12:00-17:00
 • Pearle: di, do & za 09:00-12:00, geen koopzondag
 • Pink Diamond: ma 12:00-17:30, di t/m do 09:30-17:30, vr 09:30-21:00, za 09:30-17:00, koopzondag 12:00-17:00
 • Phone Care Repair: ma t/m za 12:00-17:00, geen koopzondag
 • Poeliershuis Schrauwen: ma 13:00-17:30, di t/m do 09:00-17:30, vr 09:00-18:00, za 09:00-16:30, geen koopzondag
 • Primera van Meer: ma 13:00-17:00, di t/m do 10:00-17:00, vr 10:00-18:00, za 10:00-17:00, koopzondag 12:00-17:00
 • Rema Woonaccessoires: ma gesloten, di t/m za 11:00-16:00, geen koopzondag
 • Scapino: ma 13:00-17:30, di t/m do 09:30-17:30, vr 09:30-21:00, za 09:30-17:00, koopzondag 12:00-17:00
 • Schoenmakerij Vd Vlist: ma 13:00-17:00, di t/m za 10:00-17:00, geen koopzondag
 • Scoop IJssalon: ma t/m zo 13:00-17:30 
 • Shoeby: ma 13:00-17:30, di t/m do 09:30-17:30, vr 09:30-21:00, za 09:30-17:00, koopzondag 12:00-17:00
 • So Low: ma 13:00-17:00, di t/m do 09:30-17:00, vr 09:30-21:00, za 09:30-17:00, geen koopzondag
 • Specsavers: ma t/m za 09:30-17:30, geen koopzondag
 • Stomerij Etten-Leur: ma 13:00-17:30, di t/m do 09:30-17:30, vr 09:30-21:00, za 09:30-17:00, geen koopzondag
 • Style by Van Gastel: wo 10:30-16:30, do t/m za 11:00-16:30, koopzondag 12:00-17:00
 • Sven & Sophie: ma 13:00-17:00, di t/m do 09:30-17:00, vr & za 10:00-17:00, geen koopzondag
 • T-Mobile: ma 13:00-17:30, di t/m do 09:30-17:30, vr 09:30-21:00, za 09:30-17:00, geen koopzondag
 • Takko: ma t/m za 10:00-17:00, koopzondag 12:00-17:00
 • The Stone: ma t/m do 09:30-17:30, vr 09:30-21:00, za 09:30-17:00, geen koopzondag
 • The Read Shop: ma 13:00-17:00, di t/m za 09:30-17:00, koopzondag 12:00-17:00
 • Topshopz: ma 13:00-17:00, di t/m za 11:00-17:00, geen koopzondag
 • Van Dal Mannenmode: geen koopavond en geen koopzondag
 • Van der Pluijm schoenen: ma 13:00-17:00, di t/m za 10:00-17:00, geen koopzondag
 • Van Gastel Mode en Van Gastel Casual: wo 10:30-16:30, do t/m za 11:00-16:30, koopzondag 12:00-17:00
 • VanHaren: ma 11:00-17:30, di t/m vr 09:00-17:30, za 09:00-17:00, geen koopzondag
 • WE: ma gesloten, di t/m za 09.30-17:00, geen koopzondag
 • We Buy Gold: ma 13:00-17:30, di t/m do 09:30-17:30, vr 09:30-20:00, za 09:30-17:00, geen koopzondag
 • XENOS: ma 11:00-17:30, di t/m vr 09:00-17:30, za 09:00-17:00, geen koopzondag
 • Zeeman: ma 11:00-17:30, di t/m vr 09:00-17:30, za 09:00-17:00, geen koopzondag
 • Ziengs: ma 13:00-17:30, di t/m do 09:30-17:30, vr 09:30-21:00, za 09:30-17:00, koopzondag 12:00-17:00

 

Deze winkels zijn gesloten:

 • ABN AMRO
 • Aktiesport
 • Brainwash
 • Brasserie Tartaar
 • Brownies&downieS
 • D-Reizen
 • Donker & Blond
 • Dubbel & Dwars
 • Eetcafé de Belhamel
 • Eye Wish
 • Family Lunch-Diner (wel bezorging en afhalen tussen 12:00-19:00, online bestellen)
 • Funplaza
 • HairXperts
 • Hans Anders
 • ICI Paris XL
 • Jan Tit Bloemen & Planten
 • Juwelier Mekes
 • KPN
 • Lunchcafé Zus & Zo
 • Pearle
 • YES Kapsalons
Lees meer

Afgelopen events van winkelcentrum Etten-Leur

Black Friday Weekend

Black Friday Weekend

27 november 2020 - 30 november 2020

Plan je bezoek slim & vermijd drukte

Dit jaar is het slim shoppen in de winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur tijdens het Black Friday Weekend, van vrijdag 27 november tot en met zondag 29 november. Kom op de rustige uren en dan profiteer je van leuke extra’s. Om de bezoeken zoveel mogelijk te kunnen spreiden, waarderen we het extra wanneer je winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur tijdens daluren bezoekt. 

Shop in daluren en profiteer van de Scan & Win actie.

Kom op rustige uren

Wanneer zijn daluren?

Vrijdag 27 november tussen 09:30 en 11:30 & 17:00 en 20:00
Zaterdag 28 november tussen 09:30 en 11:30
Zondag 29 november tussen 12:00 en 17:00 

In het groen zijn de rustige uren in het winkelcentrum en kun je gemakkelijk anderhalve meter afstand bewaren. Zo beschik jij over alle tijd en ruimte om mooie decembercadeaus uit te zoeken.

Scan & Win actie 

Het is simpel: shop op rustige uren, scan je kassabon en win je aankoopbedrag terug. Tot een maximum van € 250,-. Dat is nog eens leuk winkelen.

Hoe werkt het?

 1. Shop in de daluren;
 2. Upload je kassabon via link en vul je gegevens in;
 3. Maak kans op jouw aankoopbedrag retour.

LET OP: het werkt alleen op mobiel.

Je hebt tot en met 2 december de tijd om je kassabon te uploaden. Op 3 december worden de winnaars geïnformeerd per mail. Misschien ben jij straks wel een van de gelukkige winnaars! 

Video Scan & Win Etten Leur

*Bekijk de Actievoorwaarden Scan & Win - Etten-Leur


Acties in de winkels

Ook dit jaar hebben onze ondernemers hoge kortingen en te gekke extra’s voor jou in petto. Bekijk hier het overzicht met alle voordelen!

Lees meer
Etten-Leur 75 jaar bevrijd | tentoonstelling gesloten

Etten-Leur 75 jaar bevrijd | tentoonstelling gesloten

26 oktober 2019 - 5 mei 2020

Deze tentoonstelling is momenteel gesloten i.v.m. Covid-19. 

Op 30 oktober 2019 is het 75 jaar geleden dat Etten-Leur bevrijd werd. Heemkundekring Jan uten Houte is bezig met veel activiteiten om 75 jaar bevrijding en vrijheid met ons te vieren. De periode van 26 oktober tot en met 5 mei 2020 zal daarom bol staan van activiteiten!

Boekuitreiking “Oorlogsverhalen en Herinneringen” 

Als eerste zal op zaterdag 26 oktober vanaf 13.00 uur in het winkelcentrum ingang Burchtplein het eerste exemplaar van het boek “Oorlogsverhalen en Herinneringen” geschreven en samengesteld door Jos Martens en Jos Buijs worden uitgereikt. Het boek is te koop en leden van de Heemkundekring krijgen het boek gratis thuisbezorgd. Familieleden van de twee bekendste verzetshelden en burgemeester Miranda de Vries, mogen de eerste exemplaren in ontvangst nemen.

Tentoonstelling "75 jaar bevrijd Etten-Leur"

Ook op zaterdag 26 oktober wordt de tentoonstelling “75 jaar bevrijd Etten-Leur” geopend door de Burgemeester. Deze tentoonstelling over de 2e Wereldoorlog neemt je mee van de mobilisatie, oorlog en verzet, de bevrijding tot 75 jaar vrijheid. De tentoonstelling is te zien tot en met 5 mei 2020, in het winkelcentrum Burchtplein 84 (voormalige Rabobank) in Etten-Leur. 

Koffie en/of lunch bij Dubbel & Dwars

Bezoekers van de expositie Etten-Leur 75 jaar kunnen voor een speciale prijs koffie met een bevrijdingsgebakje nuttigen bij Dubbel & Dwars. Ook heeft Dubbel & Dwars een speciale lunch voor bezoekers samengesteld. 

Lees meer
Event: Leutmarkt

Event: Leutmarkt

1 februari 2020 - 1 februari 2020

Wil jij van jouw oude carnavalsspullen af en tegelijk een zakcentje verdienen om de aankomende Carnaval goed te vieren? Dan kun je terecht op de Leutmarkt in winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur op zaterdag 1 februari!


De Leutmarkt

De Leutmarkt is op zaterdag 1 februari van 11.00 tot 17.00 uur. Het is een tweedehandsmarkt voor carnavalskleding, - accessoires en alle aanverwante artikelen. Je kunt hier dus jouw oude carnavalsoutfits verkopen, maar ook gelijk een toffe 'nieuwe' outfit scoren!

Deze dag is natuurlijk ook een voorproefje op Carnaval! Zo komt Prins Thomas III van het Stijlorenrijk met zijn gevolg een bezoek brengen, zijn er optredens van dweilorkesten en kunnen kinderen geschminkt worden of terecht voor een workshop 'Kleppers pimpen' in samenwerking met stichting MaMi. Wat is er nou leuker dan met een zelf gepimpte klepper deelnemen aan de wereldrecordpoging op Carnavalsmaandag? Hier zijn nog leuke prijzen mee te winnen ook!


Zien we jou en jouw carnavalsoutfits ook op de Leutmarkt?

Lees meer
Event: Kerstmis Etalagewedstrijd

Event: Kerstmis Etalagewedstrijd

17 december 2019 - 27 december 2019
Kijk jij in december ook graag naar al die prachtige etalages in kerstsfeer? Dat is mooi, want in winkelcentrum en Winkelhart Etten-Leur zal er een speciale Kerstmis Etalagewedstrijd gehouden worden! 
 
Alle deelnemende winkels en horecagelegenheden uit winkelcentrum en Winkelhart Etten-Leur zullen hun etalages in winterse sferen aankleden. Deze zullen dan beoordeeld worden door een echte jury, maar ook jij als bezoeker mag stemmen op jouw favoriete etalage! Vanaf dinsdag 17 december zullen foto's van de deelnemende etalages op Facebook worden gepost. De etalage met de meeste stemmen gaat ervandoor met de publieksprijs.
 
Op zaterdag 28 december worden de twee winnende winkels en/of horecagelegenheden verrast met een mooie prijs!  
Lees meer
De Kerstparade in Winkelcentrum Etten-Leur

De Kerstparade in Winkelcentrum Etten-Leur

15 december 2019

Kom zondag 15 december naar de Kerstparade in winkelcentrum en Winkelhart Etten-Leur!

Gedurende de dag zullen er dansers aanwezig zijn en zij zorgen voor een leuke kerstshow! De Kerstparade komt meerdere keren voorbij tussen 12.00 en 16.00 uur. De parade bestaat uit dansers die in kerstkostuums op kerstmuziek een route lopen door het winkelcentrum.

Maar er is nog meer te doen…

Deze dag is het ook Koopzondag in winkelcentrum en Winkelhart Etten-Leur! Tussen 12.00 en 17.00 kun je gezellig langs komen om te lunchen of te shoppen!

Shop dus jouw kerstcadeautjes onder het genot van een vrolijke kerstvoorstelling!

 

Lees meer
Het Huis van Sinterklaas

Het Huis van Sinterklaas

20 november 2019 - 1 december 2019

Van woensdag 20 november t/m zondag 1 december is het zo ver: 'Het Huis van Sinterklaas' in winkelcentrum en Winkelhart Etten-Leur! Op de woensdagen, zaterdagen en zondagen zullen er van 13:00 tot 17:00 uur verschillende activiteiten te doen zijn op diverse locaties. Zo kun je een aai over de bol van Ozosnel geven, wensen op de grote verlanglijst schrijven, meedansen met de Pietendisco en Sinterklaas bezoeken in zijn eigen huis!

Hoe kun je deelnemen aan het Huis van Sinterklaas?

Je ontvangt een Pietenboekje waar alle activiteiten in staan, inclusief de route die je kunt lopen om alle activiteiten tegen te komen. Deze boekjes kun je een week van tevoren ophalen in alle winkels in winkelcentrum Etten-Leur en zijn daarnaast te verkrijgen bij alle Sinterklaasactiviteiten. Wanneer je een activiteit bezocht hebt krijg je een stempel in je Pietenboekje! 

De locaties van het Huis van Sinterklaas

 • Het huis van Sinterklaas: Speelplein
 • Ozosnels stal: Raadhuisplein
 • Sint’s verlanglijst: Markthof
 • De Pieten rollerskate disco: Oude pand Coolcat
 • De Pieten letter-zoek-actie: verspreid door het centrum

Wil je ook alvast in de Sinterklaas stemming komen? Neem je kinderen, neefjes, nichtjes, broertjes en/of zusjes mee om deel te nemen aan deze leuke Sinterklaasactiviteiten! We zien jullie bij het Huis van Sinterklaas!

 

Bekijk het PDF bestand voor de actievoorwaarden van het Huis van Sinterklaas.
Lees meer
Koopzondag & Herfstmarathon

Koopzondag & Herfstmarathon

27 oktober 2019 - 27 oktober 2019

Aanstaande zondag 27 oktober is het weer koopzondag in Etten-Leur: hét moment om jouw garderobe een fantastische herfstupdate te geven. Ook vindt zondag 27 oktober de jaarlijkse Herfstmarathon plaats. Speciaal voor dit evenement zijn de winkels in Winkelcentrum & Winkelhart Etten-Leur geopend vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur.

Wij wensen alle deelnemers veel succes!

Lees meer
Event: Speelstad Etten-Leur

Event: Speelstad Etten-Leur

25 augustus 2019

Speelstad Etten-Leur

Op zondag 25 augustus kunnen kinderen en hun ouders genieten van veel leuke gratis kinderactiviteiten in Winkelcentrum en Winkelhart Etten-Leur. Van 12.00 tot 17.00 uur wordt de stad namelijk voor één dag omgetoverd tot één groot kinderparadijs waar kids kunnen genieten van een leuke middag met veel spelletjes.

De activiteiten zijn onder andere een springkussen, een theatershow, een sweeper, een elektrische trein, een schminkstand en de kids krijgen allemaal een gratis suikerspin of gratis popcorn!

Zien we jou de 25ste?

Lees meer
Event: Zomer Avond Spektakel

Event: Zomer Avond Spektakel

1 augustus 2019 - 15 augustus 2019

Zomer Avond Spektakel

Augustus staat in het teken van het Zomer Avond Spektakel. Op 1, 8 en 15 augustus komen er verschillende DJs en artiesten naar Winkelhart Etten-Leur om de zogezegde pannen van het dak te spelen!

Het evenement vind plaats op het Raadhuisplein in Etten-Leur van 19.30 uur tot 23.30 uur. Dit geldt voor alle data!

Line up:

01 AUGUSTUS
- DJ Jozz
- The Boys
- STOOT!

08 AUGUSTUS
- DJ Jozz
- Trafassi
- Q-Music het foute uur
- Gebroeders KO

15 AUGUSTUS
- DJ Jozz
- Stef Ekkel
- Henk Dissel
- Marco Kraats

Lees meer
Event: Meulemart, kermis & koopzondag

Event: Meulemart, kermis & koopzondag

30 juni 2019

Op zondag 30 juni is Etten-Leur een bruisend middelpunt! Dan is het koopzondag in Winkelcentrum en Winkelhart Etten-Leur, maar ook is er weer de Meulemart én de zomerkermis. 

Meulemart en Kermis

Op zondag 30 juni van 10:00 tot 17:00 uur is er weer de jaarlijkse Meulemart. Sfeer en gezelligheid komen hier samen in het Brabantse Etten-Leur. De Meulemart wordt ingevuld door lokale ondernemers, handelaren, standwerkers, entertainment en een straattheather. 

Extra leuk dit jaar: de Meulemart valt tegelijk met de zomerkermis! De kermis is op 30 juni geopend van 12:00 tot 24:00 uur. Je vind hier verschillende leuke en spannende attracties voor groot en klein. 

Koopzondag

Als klap op de vuurpijl kan je op zondag 30 juni natuurlijk ook heerlijk shoppen in Winkelcentrum en Winkelhart Etten-Leur tijdens deze koopzondag. Vanwege de Meulemart is het winkelcentrum extra vroeg geopend, namelijk al vanaf 11:00 tot 17:00 uur. Bekijk even de je favoriete winkel voor de specifieke openingstijden. 

Lees meer
Event: Kleur Etten-Leur

Event: Kleur Etten-Leur

26 mei 2019

Op zondag 26 mei vind je al het moois van Etten-Leur op één plek! In het centrum van het kleurrijke Etten-Leur presenteert de 'couleur locale' zich met een grote diversiteit aan activiteiten. Deze activiteiten worden met liefde en passie met je gedeeld. 

Activiteiten en entertainment

Kom op zondag 26 mei in winkelcentrum én Winkelhart Etten-Leur kijken naar kunstenaars, kunstenmakers een prachtig straattheater. Geniet samen met vriendinnen, vrienden en familie van een heerlijk speciaalbiertje op een van de terrassen of luister, zing en dans mee tijdens een van de toffe optredens

De leden van het Cloveniersgilde-Etten komen langs, JuulAccordeon geeft een prachtig optreden waarmee hij geld ophaalt voor KIKA, Hanneke van KunstAnders maakt de mooiste pentekeningen, er is een gezellige bierbrouwerij en Simpelfonie Feestorkest geeft een feestelijk optreden. Natuurlijk is er zondag nog veel meer te beleven en zijn er nog meer prachtige initiatieven tijdens Keur Etten-Leur. 

Bekijk via het PDF-bestand hieronder het volledige programma

Lees meer
Event: Kindervrijmarkt 2019

Event: Kindervrijmarkt 2019

27 april 2019 - 27 april 2019

Op zaterdag 27 april vieren we in Etten-Leur natuurlijk dat onze Koning jarig is en dat doen we met een gezellige Kindervrijmarkt in het winkelcentrum! Kom jij ook snuffelen tussen alle hebbedingetjes? 

Alle deelnemers krijgen een gratis ijsje van Jamin én ze kunnen ook een mooie glitter tatoeage krijgen. Kinderen kunnen zich vanaf 7.00 uur melden bij de ingang naast Kaatje Jans en in overleg met de bewaking een plekje zoeken. Plaatsen zijn o.b.v. beschikbaarheid en reserveren is helaas niet mogelijk. 

Datum & tijd

Zaterdag 27 april van 7.00 uur tot 17.00 uur. De winkels in het winkelcentrum zijn geopend van 9.30 uur tot 17.00 uur. Tot dan!

Lees meer
Junglespeurtocht Ernst, Bobbie en de rest

Junglespeurtocht Ernst, Bobbie en de rest

10 april 2019 - 13 april 2019

Doe mee met de Junglespeurtocht door het winkelcentrum van 10 t/m 13 april en maak kans op een leuk prijzenpakket inclusief twee kaarten voor de voorstelling Geklungel in de Jungle van Ernst, Bobbie en de rest!

Vind alle letters voor het codewoord in het Winkelcentrum en maak kans op een prijzenpakket inclusief twee kaarten voor de voorstelling Geklungel in de Jungle van Ernst, Bobbie en de rest op zaterdag 20 april om  16:00 uur in Nieuwe Nobelaer. 

Hoe kun je meedoen?

Haal een kaart op bij Jamin en zoek alle letters in Winkelcentrum Etten-Leur om het codewoord te vormen. Als je de kaart compleet hebt, kun je deze weer inleveren in de speciale inleverbox bij Jamin. Succes!

De voorstelling

De voorstelling Ernst, Bobbie en de rest - Geklungel in de Jungle speelt op zaterdag 20 april 2019. Inclusief kindermiddag met gratis knutselactiviteit! Voor meer informatie en kaarten ga naar www.nieuwenobelaer.nl. 

Lees meer
Event : Kids Heroes in Etten-Leur

Event : Kids Heroes in Etten-Leur

30 maart 2019 - 30 maart 2019

Zet zaterdag 30 maart vast in je agenda, want dan komen al jouw kidshelden naar Winkelcentrum Etten-Leur en Winkelhart Etten-Leur tijdens het Kids Heroes event! 😱

Podium 1

Meet&Greets (Buiten, Hof van Den Houte)
11.00 - 11.45 uur | Woezel&Pip
12.15 - 13.00 uur | PJ Masks 
13.30 - 14.15 uur | Spiderman, Batman & Iron Man

Winkelcentrum

YouTube Heroes 
13.30 - 14.30 uur | Sophie Milzink
15.30 - 16.30 uur | Milan Knol

Winkelcentrum

Lego Dimensions
11.00 - 16.00 uur | LEGO Bouwtafels, Game Units en nog veel meer!

Kom jij ook jouw favoriete held ontmoeten?! 😁

 

Lees meer
Event: Bijengilde Etten-Leur

Event: Bijengilde Etten-Leur

30 maart 2019 - 30 maart 2019

Het Bijengilde Etten-Leur e.o. trapt het start van het Bijenmarkten seizoen weer af, en wel op zaterdag 30 maart!

Anders dan voorgaande jaren staat het gilde voor het eerst binnen in Winkelcentrum van Etten-Leur. Ze staan dan in de passage ter hoogte van Big Bazar.

Naast een stukje voorlichting over bijen o.a. met een glazen bijenkast, kunnen zowel jong als oud waskaarsen maken, het ambacht korfvlechten bewonderen en voor de speurneuzen onder ons is er een speurtocht.

Natuurlijk kan er ook honing geproefd worden! Uiteraard kan er een potje honing gekocht worden afkomstig van de leden van het Gilde. Kortom, er is voor zowel jong als oud wat te beleven.

Het is ook nog mogelijkheid om volken aan te schaffen, dit gebeurt zoals altijd buiten. Imkers die volken willen kopen/verkopen kunnen dit tot 10.30 u. doen buiten bij de ingang aan de Hof van den Houte (nabij So Low).

Kom jij ook langs bij dit bijzondere bijenevenement?

Lees meer
Event: Smartlappendag 2019

Event: Smartlappendag 2019

27 januari 2019 - 27 januari 2019

Het is bijna zo ver: Smartlappendag in winkelcentrum en Winkelhart Etten-Leur! Lees hier wat er allemaal te doen is op zondag 27 januari.

Wat is (Smart)lappendag?

Het is een Noord-Hollands koopjesfenomeen: Lappendag. Sommige zullen het kennen, veel ook niet. Lappendag is dé jaarlijkse dag van grote uitverkoop (oorspronkelijk: lappen stof / kleding). In winkelcentrum en Winkelhart Etten-Leur hebben we deze dag verbouwd als Smartlappendag: een combinatie van Hollandse muziek & entertainment en kramen in het winkelcentrum van verschillende winkeliers met natuurlijk heel veel koopjes!

Muziek!

Smartlappendag wordt een gezellige dag met veel muziek van eigen bodem. Als klap op de vuurpijl komt niemand minder dan Samantha Steenwijk om 14:00 uur optreden op het plein t.h.v. Cool Cat! Kom jij ook meezingen?

Datum

Zondag 27 januari 2019 tussen 12:00 uur en 17:00 uur.

Lees meer
Event: Sinterklaas Activiteiten

Event: Sinterklaas Activiteiten

24 november 2018 - 2 december 2018

Eindelijk is het zo ver: Sinterklaas komt zaterdag 17 november weer met de stoomboot aan in Nederland! Samen met zijn Pieten zal hij ook op bezoek komen in Winkelcentrum Etten-Leur. Ben jij benieuwd wat zij allemaal komen doen? Lees dan snel verder.

Za 24 nov | Sint en Pietenband

Dans jij het liefst op Sinterklaasmuziek en kan je niet wachten tot 5 december? Kom zaterdag 23 november gezellig meedansen en zingen met de Sint en Pietenband!

Zo 25 nov | Koopzondag

Zondag 25 november is het Koopzondag. 

Zo 25 nov | Grote Pietenshow door Max Mini

Zondag 25 november geeft theatergroep Max Mini elk uur een super leuke Grote Pietenshow! Aanvangstijden:

 • 12:15 uur
 • 13:15 uur
 • 14:15 uur
 • 15:15 uur
 • 16:15 uur

Je bent welkom in het voormalige Blokker pand naast de DA en je hoeft geen kaartjes te halen, het is op volgorde van binnenkomst. Na afloop krijgen de kindjes een leuke adventskalender mee die door Albert Heijn ter beschikking is gesteld.

Wo 28 nov | Sint leest voor

Wil jij Sinterklaas graag ontmoeten en naar zijn verhalen luisteren? Grijp dan nu je kans! Woensdag 28 november komt Sinterklaas namelijk van 13:30 uur tot 16:00 uur voorlezen in het winkelcentrum. 

Za 1 dec | Sint en Pietenband

Als je de Sint en Pietenband hebt gemist, kun je zaterdag 1 december langskomen in het winkelcentrum. Dan is de band er namelijk weer met de leukste Sinterklaasliedjes!

Zo 2 dec | Koopzondag

Zondag 2 december is het Koopzondag.

 

Lees meer
Event: Black Friday Shopping Night

Event: Black Friday Shopping Night

23 november 2018 - 23 november 2018

Op vrijdagavond 23 november is het Black Friday Shopping Night in Winkelcentrum Etten-Leur! Een avond die in het teken staat van muziek, entertainment en leuke deals. 

Black Friday

Black Friday is in Amerika de dag na Thanksgiving en staat voor het begin van het koopseizoen voor de kerstdagen. Deze koopjesdag heeft inmiddels vaste voet gekregen op Nederlandse bodem en veel winkels doen mee met dit concept met aantrekkelijke deals. Sla alvast je slag voor de feestdagen tijdens Black Friday Shopping Night

Optredens Django Wagner en Dries Roelvink

De jaarlijkse gezellige Shopping Night begint op vrijdag 23 november vanaf 19:00 uur. Veel winkels zijn geopend tot 22:00 uur en bieden leuke kortingen en deals aan. 

Dat is nog niet alles. Tijdens deze speciale avond kan je ook genieten van geweldige live optredens van Django Wagner en Dries Roelvink! Django Wagner zal Shopping Night om 19:30 uur aftrappen met een geweldig optreden. Dries Roelvink treedt op om 21:30 uur: dat mag je zeker niet missen!

Win met je kassabon!

Heb jij heerlijk gewinkeld tijdens Black Friday Shopping Night in Winkelcentrum Etten-Leur? Upload vanaf vrijdag 23 november je kassabon op onze website en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen. 

 • Deelname mogelijk tussen vrijdag 23 november 2018 vanaf 19:00 uur en vrijdag 30 november 2018 tot 23:59. uur. 
 • Alleen aankopen op 23 november 2018 tussen 19:00 en 23:00 uur tellen mee. Datum en tijdstip moeten op het bonnetje leesbaar zijn. 
 • De winnaar wordt bekend gemaakt op dinsdag 4 december. 
 • Bekijk rechts op deze pagina het PDF bestand voor alle actievoorwaarden. 

Wees van harte welkom in Winkelcentrum Etten-Leur tijdens Black Friday Shopping Night! 

Lees meer