Skip to main content

Chimère

Voor een complete outfit en prachtige interieuraccessoires kun je bij Chimère in Etten-Leur altijd slagen!

Hier vind je kleding en accessoires zoals schoenen, tassen en sieraden in diverse prijsklassen. Chimère biedt verschillende gerenommeerde merken.

Voor kleding kunt u hierbij denken aan Josephine & Co, Napapyri, Marc o’Polo en penn&ink. Daarnaast is de collectie van No man’s land en Goosecraft  hier te krijgen. Ook voor een mooi paar schoenen kunt u bij Chimère terecht. U vindt ze van merken als Via vai, lorenzi, DL sport en Roberto D’angelo.

Om uw nieuwe outfit helemaal af te maken, kunt u kiezen voor een mooie tas van Liebeskind en Cowboy’s bag of een prachtige armband van bijvoorbeeld Qudo of Camp&camps. U ziet het wel: aan kwaliteit en diversiteit geen gebrek!

En veel van de merken die u bij Chimère vindt, zijn in geen enkele andere winkel in Etten-Leur te krijgen! Chimère staat voor kwaliteit en exclusiviteit.

Naast de mooie kleding vindt u prachtige lampen, manden, tafeltjes, lijsten en nog veel meer. Er is een grote collectie van Haweka. Chimère zit al 19 jaar in Etten-Leur en heeft in die jaren een goede reputatie opgebouwd. Klanten zijn dol op de combinatie van kleding en woninginrichting: bij Chimère is altijd wat te zien.

Het assortiment is breed en wisselt regelmatig. Komt u dus snel eens een kijkje nemen in deze bijzondere en gezellige winkel!

 

Adresgegevens

Winkelcentrum 84
4873 AD
Etten-Leur