Skip to main content

Het ultieme avontuur voor Halloween staat voor de deur! 👻 De herfstvakantie wordt dit jaar nog spannender met de terugkeer van het Griezelcircus in Etten-Leur. 🎪 Je kunt dagelijks griezelen op een compleet nieuwe locatie die je stoutste nachtmerries tot leven brengt!


Onze directeur houdt persoonlijk een oogje in het zeil om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke en angstaanjagende rondleiding krijgt door het Griezelcircus. 🧑🏻‍💼 Met een hartslag die in je keel bonst, word je meegenomen in een duister winkelpand. Stap binnen en bereid je voor op een huiveringwekkend verhaal dat je langs de meest freaky circusartiesten, gestoorde maniakken en doodenge clowns voert. 🤡 De intensiteit wordt versterkt door verbazingwekkende lichteffecten, mysterieuze rook die je zicht beperkt en angstaanjagende audio-effecten die door merg en been gaan. Je krijgt er de koude rillingen van over je rug en je hartslag in je keel!  Het Griezelcircus biedt slechts plaats aan 10 dappere zielen per rondleiding, waardoor de ervaring nog intenser wordt. Maar komen ze er allemaal nog wel uit… Durf jij het aan om het lege winkelpand in te gaan? 

Durf jij het Griezelcircus aan? 

GriezelcircusGriezelcircus

Ben jij benieuwd wat voor griezeligs hier te zien is? 👻 

Openingstijden Griezelcircus 

Maandag 16 oktober t/m zaterdag 21 oktober – 12:00u / 16:00u.

&

Zaterdag 28 + zondag 29 oktober (Koopzondag) – 12:00u / 16:00u.

Tijdens koopzondag zijn de winkels geopend van 12:00u / 17:00!

Locatie Griezelcircus

📍 Een griezelig leeg winkelpand naast de So Low…binnen in het overdekte winkelcentrum.

Vrije toegang, geen kaartjes nodig.

Voorwaarden

  • Voor kinderen onder de 7 jaar – ouderlijk toezicht gewenst
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 2 jaar
  • Toegang op eigen risico
Beleef dit enge avontuur en maak deze herfstvakantie onvergetelijk! Wanneer kom jij griezelen in Winkelcentrum Etten-Leur?

Blijf op de hoogte!

Volg ons op Facebook en Instagram, zo blijf je op de hoogte van het ruime aanbod in Het Winkelcentrum Etten-Leur. Vind alle praktische informatie hier!