Skip to main content

Winkelcentrum Etten-Leur gaat uit zijn dak met de activiteiten deze decembermaanden! Wat zijn het er veel! Zelfs een winactie! Wij zorgen dat jij helemaal in de stemming komt voor deze magische tijd van het jaar. πŸŽ„ Gezellige verlichting, rendieren, de kerstman, een slee. Er zijn tΓ© veel activiteiten om op te noemen!

Benieuwd naar onze planning dit jaar? Lees dan snel verder! πŸ‘‡

December giftbox actie!

Zaterdag 10 december tussen 12:00 en 16:00 uur
Nutcrackers
De Notenkrakers lopen theatraal en ‘houterig’ rond. Je kunt ze ontmoeten, begroeten en met ze op de foto!

Winter Reindeers
De Rendieren bewegen zich als Γ©chte rendieren! Ze hebben een grote kerstbel met zich mee en ze vertellen een spannend verhaal… ze zijn opzoek zijn naar de kerstman en hun andere rendieren vriendjes. Zullen ze elkaar terugvinden? πŸ‘€


Miss Gift
Miss Gift heeft zichzelf ingepakt als cadeau en brengt een heerlijk traktatie mee om uit delen. Samen met haar beste vriendin pakken zij het winkelend publiek helemaal in.


Zondag 11 december tussen 12:00 en 16:00 uur (koopzondag 12:00 – 17:00πŸ›)
Kerstmannenband
De maand december is een en al gezelligheid, lichtjes, kerstbomen en de allerleukste kerstmuziek. Wij maken een dagje winkelen nog gezelliger met onze swingende Kerstmannen! Met hun zachte en warme muziek zoals White Christmas, Jingle Bells Rock, De herdertjes lagen bij nachten, Mary Boy child. De Kerstmannen band is de ideale sfeermaker tijdens jouw inkopen.

Dancer & Rudolph tussen 12:30 en 16:30 uur
Ho, ho, ho! Opgepast Dancer & Rudolph stuiteren zo op je schoot! Springend op hun springstelten vinden deze imposante rendieren op speelse muziek hun weg tussen het publiek. Met hun gekraalde schilden en machtige horens zijn ze opgewassen tegen elk avontuur. Klapperend op hun hoeven steken ze hun glanzende (rode)neusjes graag in andermans zaken, snuffelen ze naar plagerijtjes en vinden ze nieuwe vrienden om mee te knuffelen. Misschien wel met jou!

Zaterdag 17 december tussen 12:00 en 16:00 uur
Miss Christmas
Miss Christmas gaat de kerst nog een stukje beter maken, voor iedereen! Ze zal volop traktaties en complimenten uitdelen. Want iedereen verdient een compliment! Ze zal de tijd nemen voor iedereen en staat er natuurlijk voor open om op de foto te gaan! Ben jij benieuwd wat voor compliment jij zal krijgen?


Miss Candy
In haar prachtige kostuum deelt onze Miss Candy de heerlijkste candystokjes uit aan het winkelend publiek.


Candy Carroussel
Deze act is een ware eyecatcher door de geheel verlichte carrousel en uitbundig thematisch geklede danseressen. Dit is een ideale act die iedereen zal verrassen! Misschien heeft de Candy Carrousel wel wat snoep bij…


Zondag 18 december tussen 12:30 en 16:30 uur (koopzondag 12:00 – 17:00πŸ›)
Winter Wonderslee
Laat de winter maar komen! Winter en Wonder komen naar ons winkelcentrum met hun Wonderslee. Stap maar in, er is plaats voor twee! Houdt elkaar tevreden vast en de rendieren Winter & Wonder trekken jullie voort. Binnen of buiten het maakt niet uit, deze rendieren maken er een feestje van!

De Kerstfiets
De Kerstfiets is een rijdende huiskamer vol winterse sferen. Deze zangeres zingt, scat en swingt vol soul. Fietsend met haar huiskamer laat ze de kerst klassiekers door de straten klinken. Gekleed in klassieke Dickens kleding zingt de zangeres in huiselijke sferen, zodat je even het gevoel krijgt dat je bij haar thuis op de bank zit: dus voeten op de bank, tapijtje gespreid met lampjes, kerstkransjes en een zwoele stem relax and let’s sing it, sister.

Vrijdag 23 december tussen 17:00 en 20:00 uur

Snowglobe
De mega Sneeuwbol, ken jij hem al? Nieuw in Nederland en nu al een enorme eyecatcher. Dit enorme object valt al van ver weg ontzettend op. Wij heten je van harte welkom in de wereld van onze magische Sneeuwbol. Zodra je binnenstapt in de deze enorme sneeuwbol begint het spontaan te sneeuwen! Door de prachtige achtergrond waan je jezelf voor een klein moment in een prachtig winter wonderland.


De Echte Kerstman & zijn Kerstmeisjes
Een prachtige Kerstman, samen met zijn kerstmeisjes, in ons winkelcentrum, wie wil dat nou niet? Als je onze Kerstman ziet, zul je verbaasd staan van de details en unieke uitstraling. Met zijn fonkelende oogjes zal hij iedereen begroeten met een flinke β€œHO, HO, HO”. Dit, in combinatie met zijn prachtige team, zorgt voor de ideale Kerstsfeer. Door de ruime ervaring die ze hebben weten de Kerstman en zijn meisjes iedereen te verwonderen en door het grote improvisatietalent weten zij aan elk bezoek een unieke twist te geven. Natuurlijk hebben zij voor iedereen ook een lekkere traktatie bij zich!

Zaterdag 24 december 10:00 tot 14:00 uur

Wonderland Express
De Wonderland Express, een elektrische trein, ziet eruit als een echte ouderwetse stoomlocomotief, de wielen draaien echt en er komt zelfs stoom uit de trein. Natuurlijk ontbreken de treingeluiden en de bekende treinfluit niet. De Wonderland Express zorgt voor het echte nostalgische kerstgevoel. Een magische kersttrein die toegankelijk is voor alle kinderen. Zeker weten dat de jongste bezoekers hier veel plezier aan zullen beleven! De Wonderland Express is compleet gedecoreerd in Kerststijl en voorzien van Kerstmuziek. De trein wordt bestuurd door een machinist!

TIP! De zondagen zijn koopzondagen! Combineer dus jouw bezoek met een bezoek aan onze gezellige winkels! Koopzondagen zijn de winkels geopend van 12:00 -17:00!

Ga jij een bezoekje brengen aan ons gezellige winkelcentrum deze feestdagen?