Skip to main content

Wat een succes! De LEGO experience in winkelcentrum Etten-Leur. Zoveel blije gezichten en de mooiste bouwwerken. Wegens het grote succes hebben we besloten het event te verlengen t/m 17 juni! 🎉 

Laat jouw creativiteit de vrije loop en maak zelfs kans op een LEGO pakket!

Nog geen kans gehad om langs te komen? De LEGO experience zal t/m 17 juni 2 dagen per week geopend zijn! Laat je creativiteit de vrije loop en begin te bouwen met LEGO.

LEUK, CREATIEF EN UITDAGEND!

Daag je kinderen uit hun grenzen te verleggen en zo hun eigen creativiteit te ontdekken!

📍: Winkelcentrum Etten-Leur
Voormalige pand van BIG BIZAR (In de passage naast de Norah)
📅: 30 april t/m 17 juni

De LEGO Experience zal 2 dagen per week geopend zijn.
🕐: Woensdagen: 13:30 tot 16:30
Zaterdagen: 10:30 tot 16:30

Kinderen van alle leeftijden kunnen deze week hun creativiteit kwijt tijdens een LEGO Experience in Winkelcentrum Etten-Leur!

Een voormalig winkelpand is omgetoverd tot een paradijs van LEGO. Overal zal LEGO te zien zijn, zoals showmodellen, decoratie en bergen met LEGO om mee te gaan bouwen.

LEGO DUPLO

Voor de allerkleinste bezoekers zal er een DUPLO bouwtafel aanwezig zijn! Als aanvulling op het bouwen met LEGO zullen er ook 2 game units met videogames te vinden zijn. 🎮

DOE MEE & WIN!

Op de jurytafels kun je jouw bouwwerk plaatsen, met daarbij een kaart met je gegevens. Per dag worden er 5 bouwwerken gekozen die meedoen voor mooie prijzen! Elke week wordt er 1 week-winnaar gekozen. We zullen persoonlijk contact met de winnaars opnemen.

Bij het beoordelen wordt er gekeken naar creativiteit en leeftijd.

De winnaars krijgen voor hun mooie creatie een mooi LEGO-pakket!

Met wie moet jij samen een kijkje gaan nemen?