Skip to main content

Save the Date! Op zondag 26 juni is het eindelijk weer zo ver… na 2 jaar wachten mag het eindelijk weer. De Meulemart! 🌞 Dit wordt genieten! Combineer een leuk dagje rondlopen op de markt met een kijkje in de leukste winkels in ons gezellige winkelcentrum In Etten-Leur, want het is ook nog eens koopzondag!

De markt telt meer dan 200 kramen. Daarnaast zijn er kinderattracties, een standwerkersconcours en is er voldoende entertainment. Kortom: een gezellige markt voor groot en klein! πŸŽ‰

Zondag 26 juni 2022 is de markt van 10.00 tot 17.00 uur te bezoeken. Het marktterrein is verspreid over de Bisschopsmolenstraat, Raadhuisplein, Marktplein, Markt en Oude Bredaseweg. De toegang tot de markt is GRATIS.

Ons winkelcentrum zal tijdens deze gezellige dag ook geopend zijn! De winkels zijn geopendΒ vanΒ 10:00 uurΒ totΒ 17:00 uur. Maar dat is nog niet alles, tijdens de Meulemart zullen de mannen van het Dixieland Orkest, de straten vullen met de vrolijkste noten!

Trek van al dat wandelen? Geen zorgen er is ook genoeg lekkers te krijgen deze dag! Van frietjes tot een broodje hamburger, πŸ” van loempia’s tot zoete versnaperingen 🍭. Kortom, voor ieder wat wils!