Skip to main content

Moederdag ❤️

Moederdag komt er weer snel aan, 12 mei is het zover! Daarom brengen wij op zaterdag 11 mei het perfecte entertainment om deze dag alvast te vieren. The Love Boys, zij zijn geen gewoon duo maar met hun charisma en humor weten ze moeders te betoveren en een glimlach op hun gezichten te toveren.
 
The Love Boys: Moederdag entertainment op zijn best – 12:00u – 16:00u.
 

Een Hartverwarmende ervaring met bonbons

The Love Boys zijn geen gewoon entertainment duo, ze zijn de belichaming van liefde, gezelligheid en vreugde. Met hun charisma en humor weten ze een glimlach op hun gezichten te toveren. Hun interactieve optredens zijn een ware traktatie voor alle zintuigen, waarbij complimenten worden overladen en heerlijke bonbons worden uitgedeeld aan de eerste 500 klanten. Wees er dus snel bij! 

Moederdag in het Hart van het Winkelcentrum

Moederdag draait om het eren van moeders en het laten zien van waardering voor alles wat ze doen. Heb jij al een idee hoe jij jouw moeder in het zonnetje gaat zetten dit jaar? Maak herinneringen die een leven lang meegaan!

Moederdag cadeaus

In ons winkelcentrum heb je meer dan 100 winkels binnen en buiten. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat er altijd een perfect cadeau te vinden is in Winkelcentrum Etten-Leur voor jouw lieve moeder, oma of schoonmoeder.

Of je nu gaat voor een mooi pakket, sieraden, een dagje weg, een boek, chocolade, een broodrooster, etc. Het gebaar is waar het om gaat! Maak deze dag bijzonder en spreek je waardering uit. Bekijk onze plattegrond en inspireer jezelf voor het perfecte Moederdag cadeau!

Volg op ons social media, Facebook en Instagram! Zo hoef jij nooit meer iets te missen van onze events, speciale acties in winkels en meer!