Skip to main content

Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten zijn onderweg naar Etten-Leur om samen met jullie een onvergetelijk feest te vieren! 🌟🎁

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat Sinterklaas een bewogen reis had naar Nederland. Hij vergat zijn boek in Spanje en Pietje Smeerpoets maakte een gat in zijn tabberd. Toch heeft hij de tijd gevonden om meerdere keren naar het winkelcentrum te komen! 📕 🤩

Geniet van woensdag 22 november tot zondag 3 december van veel Sinterklaas spektakel. Maak je eigen stoomboot, knutsel het paard van Sinterklaas, versier speculaas of breng een bezoekje aan het Sinterklaashuis! Als jij dit jaar lief bent geweest, verrast hij groot en klein met iets lekkers. 🍬 Zou Sinterklaas zijn Grote Boek al bij zich hebben om te kijken of iedereen wel lief is geweest? 

Wil jij Sinterklaas en zijn gezellige Pieten tegen komen en niks missen van al leuke activiteiten die te doen zijn in het Winkelcentrum? Bekijk de locatie en het programma! 👇🏻

 

Locatie

Het oude Big Bizar pand wordt omgetoverd tot een echt Sinterklaashuis! Dit zit tegenover de kledingwinkel Chimére binnen in het winkelcentrum. Hier zal een programma volgen waar er op meerdere dagen leuke activiteiten te doen zijn voor de kinderen, ze kunnen gratis aanschuiven. Laat aan Sinterklaas en zijn leuke Pieten zien hoe goed jij kan knutselen of versieren van al dat lekkers! 

 

Het programma:

Pietenband
Elk jaar zijn er weer kloppende kinderharten en verwachtingsvolle kindergezichtjes als Sinterklaas in ons land is. Sinterklaas wordt geholpen door vele soorten pieten zoals bezorgpieten, strooipieten en muziekpieten. De vrolijke Pietenband helpt Sinterklaas als er muziek nodig is. Uiteraard speelt de pietenband alleen maar bekende en herkenbare Sinterklaas liedjes. Die muziek verhoogt de feestvreugde en de stemming bij kleine en grote mensen.

Sint’s Pietenomtoverterras
Onder begeleiding van twee zeer creatieve zwarte pieten gaan de kinderen een pieten baret maken. Alle materialen om hun pieten baret tot een uniek kunstwerkje om te toveren zijn aanwezig. Als de baret klaar is worden ze ook nog als Piet geschminkt. Natuurlijk mogen de kinderen de pieten baret meenemen om aan Sinterklaas te laten zien als hij langs komt. Ons winkelcentrum wordt overspoeld met kleine pietjes.

Buiten de planning is het Sinterklaashuis gesloten voor bezoek.

TIP! De zondagen zijn koopzondagen! Combineer je Sinterklaas bezoek met een bezoek aan onze gezellige winkels! 
📅 Zondag 26 november & 3 december: Winkels geopend 12:00-17:00u

Bekijk hier meer van onze openingstijden!

Staat ons programma al in jouw agenda? Mis niks meer van alle leuke events die in het Winkelcentrum te doen zijn en volg ons op Facebook en Instagram! Niet zo veel tijd om langs te komen, maar wil je dit spektakel niet missen? Bekijk dan hier de plattegrond en maak jouw bezoek zo efficiënt mogelijk!