Skip to main content
 

Kom en Ervaar De Magische Funmobiel: Zes Attracties in één! 🎉

Op woensdag 5 juni tussen 12:30 en 16:30 uur zal De Magische Fun-Mobiel zijn gezelligheid verspreiden in Winkelcentrum Etten-Leur. Dit evenement, geliefd bij jong en oud, belooft een spektakel van glittertattoos, kleurrijke ballonfiguren, verfrissende limonade en meer te worden! Allemaal vanuit één Fun-Mobiel! Kom jij shoppen en genieten in ons winkelcentrum deze woensdagmiddag?

Woensdag 5 juni: 12:30u – 16:30u.

Betoverende Glitters en Sjablonen met Sneeuwwitje

Sneeuwwitje, de koningin van betovering, heeft haar collectie van de mooiste glitters en sjablonen bij elkaar gezocht en in De Magische Fun-Mobiel gestopt! Kinderen kunnen zich laten versieren met prachtige glittertattoo’s, elk ontwerp met zorg uitgekozen om een glimlach op hun gezichten te toveren.

Magische Ballonfiguren door De Musketier

De magische Musketier, bekend om zijn behendigheid met ballonnen, zal ons centrum omtoveren tot een wonderland van kleurrijke balloncreaties. Van sierlijke ballonhondjes tot vrolijke vlinders, zijn vaardigheden zijn grenzeloos! Maar daar blijft het niet bij. Met zijn humor en charisma deelt hij grappen uit en tovert hij een magische glimlach op iedereens gezicht.

Verfrissende Limonade geserveerd door Mickey Mouse

Na al het plezier en de opwinding kunnen kinderen genieten van een verfrissend bekertje limonade, geserveerd door niemand minder dan Mickey Mouse zelf! Een vleugje Disney-magie om de dorst te lessen en de lach opnieuw naar boven te brengen.

 

De Magische Fun-Mobiel is niet alleen een traktatie voor de zintuigen, het maakt winkelen nét dat stapje leuker! Met zijn veelzijdige entertainmentopties en de mogelijkheid om moeiteloos van locatie te veranderen, trekt hij de gezelligheid door het hele winkelcentrum. Zo zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen!

Mis deze kans niet om ondergedompeld te worden in de betoverende wereld van De Magische Fun-Mobiel op woensdag 5 juni. Breng het hele gezin mee en laat je verrassen door de magie die wacht. Bekijk onze plattegrond en bekijk waar jij sowieso eens binnen wilt stappen. Er is zoveel leuks! 

 

Volg op ons social media, Facebook en Instagram! Zo hoef jij nooit meer iets te missen van onze events, speciale acties in winkels en meer!