Skip to main content

Ook dit jaar komt de Meulemart weer naar Etten-Leur! De gehele dag zal in het teken staan van gezelligheid. Met een programma vol met straattheater, kraampjes en entertainment wordt dit jaar weer een groot event! 🎭 Tijdens de Meulemart zal het ook koopzondag zijn in Winkelcentrum Etten-Leur. Kortom, een en al gezelligheid! 

Zien wij jou (koop)zondag 30 juni?

Tijdens de Meulemart is het ook koopzondag en Kermis in ons winkelcentrum. De winkels zullen geopend zijn van 11:00 – 17:00!

Waar staat de Meulemart?

De Meulemart is van 10:00 tot 17:00 geopend op zondag 30 juni. Het marktterrein wordt aangepast dit jaar, net als in eerdere edities dat de markt en kermis tegelijk vielen. Het marktterrein is nu in de Bisschopsmolenstraat, Hof van den Houte, Markthof, Burchtplein en Torenpad. Het marktterrein sluit eigenlijk op alle punten aan op het kermisterrein.

Deze dag belooft een ware traktatie te worden voor jong en oud. Van 12:30 tot 16:30 uur kunnen bezoekers genieten van een divers programma vol betoverend entertainment.

The Flowers: Levendig Steltloop Entertainment

Een van de hoogtepunten van deze feestelijke zondag is zonder twijfel de unieke steltloopact van The Flowers. Deze act neemt het publiek mee in een magische wereld waarin levendig amusement tot bloei komt. De getalenteerde artiesten, gehuld in schitterende kostuums die harmonieus samenspel van kleuren en vormen tonen, transformeren zichzelf tot levende bloemen. Elk detail van hun uiterlijk is met zorg en precisie ontworpen, wat zorgt voor een onvergetelijke visuele ervaring.

Mista Beatz: Muzikale Theatrale Sensatie

Naast de visuele magie van The Flowers, kunnen bezoekers zich ook verheugen op de opzwepende muzikale act van Mista Beatz. Deze artiest is een stoere verschijning die in zijn gepimpte Mercedes door de straten cruiset, klaar om menig hart sneller te doen slaan. Mista Beatz staat bekend om zijn veelzijdigheid: hij schakelt moeiteloos van soulvolle ballads naar energieke dance-krakers. Met nummers als “Disco Inferno” en “This is What it Feels Like” is stilzitten geen optie. En met klassiekers zoals “Your Song” en “Pianoman” bewijst hij over een gouden keeltje te beschikken. Mista Beatz brengt een opzwepende, muzikale en theatrale mobiele act met ingebouwde geluidsversterking, waardoor elke hoek van de stad gevuld wordt met zijn indrukwekkende klanken.

Kermis, Meulemart en Koopzondag in 1!

Shop > Dans > Zing > Geniet > In Winkelcentrum Etten-Leur

👉 Volg op ons social media, Facebook en Instagram! Zo hoef jij nooit meer iets te missen van onze events, speciale acties in winkels en meer! Bekijk hier onze winkel plattegrond!