Skip to main content
 

EK Actie in Winkelcentrum Etten-Leur: Een Voetbalfeest voor Iedereen! 🎉

Op zaterdag 22 juni wordt Winkelcentrum Etten-Leur omgetoverd tot een voetbalwalhalla. ⚽️ Van 12:00 tot 16:00 uur staat het winkelcentrum in het teken van het EK Voetbal, dat van 14 juni van start zal gaan! Kom een balletje trappen in de Penalty Simulator, laat je verrassen door onze Oranje Showgirls en krijg koninklijke schatten van De Oranje Leeuw. Zorg dat je erbij bent! 

Zaterdag 22 juni: 12:00u – 16:00u.

Penalty Simulator: Test je Schietkunsten

Hoe zijn jouw voetbal skills? Test ze in de Penalty Simulator. Hier kunnen alle bezoekers van ons winkelcentrum hun schietkunsten testen en zien hoe snel en nauwkeurig ze een penalty kunnen nemen. De klok tikt! ⏰ Wees dus snel en nauwkeurig tijdens deze spannende uitdaging om de bal in het net te krijgen voordat de tijd op is. Niet alleen voor de deelnemers is dit een geweldige ervaring, ook ook de toeschouwers kunnen genieten van de spanning en sensatie die deze voetbalgame met zich meebrengt.

De Oranje Showgirls: Brengen sfeer én cadeautjes mee!

Naast de Penalty Simulator zijn ook de Oranje Showgirls aanwezig om de feestvreugde te verhogen. Deze dames zijn de sterren van de dag tijdens dit event. Ze weten elke keer weer een ongeëvenaarde sfeer te creëren. Tijdens de EK Actie in Etten-Leur zullen ze maar liefst 500 mini kopieën van de officiële EK bal uitdelen aan onze bezoekers. Dit zorgt niet alleen voor een blijvende herinnering aan deze feestelijke dag, maar ook voor een extra stukje EK-gevoel dat men mee naar huis kan nemen! Wie wil dat nou niet.

De Oranje Leeuw: Koning van de Feestvreugde

Het feest is niet compleet zonder de aanwezigheid van de Oranje Leeuw. Deze mascotte deelt zijn koninklijke schatten uit aan het publiek in de vorm van overheerlijke oranje lekkernijen. Daarnaast is hij er om iedereen een knuffel, high-five of boksje te geven. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat iedereen, jong en oud, zich heerlijk kan vermaken tijdens het shoppen deze dag!

 

Kortom…

Het wordt een onvergetelijke dag voor voetballiefhebbers! Met de Penalty Simulator, de Oranje Showgirls en de Oranje Leeuw belooft de EK Actie in ons winkelcentrum deze zaterdag nog specialer te maken. Of je nu een fanatieke voetballer bent, een trouwe supporter, of gewoon op zoek bent naar een lekkere dag shoppen, er is voor ieder wat wils. Mis het niet en kom op zaterdag 22 juni naar Winkelcentrum Etten-Leur! Laten we met zijn alle genieten van het EK. Hoe ver denk jij dat Nederland komt?

 

Volg op ons social media, Facebook en Instagram! Zo hoef jij nooit meer iets te missen van onze events, speciale acties en meer! Bekijk onze plattegrond voor al onze winkels.