Skip to main content
 

Onvergetelijke attractie voor de kleintjes! 🐶

Op zoek naar een onvergetelijke attractie voor jouw kleintjes? De Knuffelbeesten Race in Winkelcentrum Etten-Leur belooft een dag vol plezier en avontuur te worden. Kies een Knuffelvriendje en racen maar! Ben jij de winnaar van de race? Deze unieke activiteit vindt plaats op woensdag 3 juli tussen 12:30 en 16:30 uur en is de perfecte toevoeging aan jouw dagje shoppen in ons winkelcentrum. 

 

Woensdag 3 juli: 12:30u – 16:30u.

 

Knuffelbeesten Race

De Knuffelbeesten Race is een geweldige manier om kinderen te vermaken en een dagje shoppen nét een beetje leuker te maken voor ze. Kinderen zullen genieten van de opwinding en het avontuur van de race, terwijl ouders kunnen ontspannen en genieten van het toekijken hoe hun kleintjes de grootste lol hebben op de knuffelbeesten.

Hoe Werkt Het?

Het concept van de Knuffelbeesten Race is heel simpel. Kinderen mogen hun favoriete knuffelbeest uitkiezen uit een selectie van vijf schattige knuffelvriendjes. Deze knuffelbeesten zijn speciaal ontworpen om veilig en leuk te zijn voor kinderen van alle leeftijden. Zodra een kind zijn of haar knuffelbeest heeft gekozen, krijgen ze een speciaal muntje van onze vriendelijke medewerkers.

Dit muntje speelt een cruciale rol in de race. Het kind stopt het muntje in het knuffelbeest, wat het startsein is voor de race. De knuffelbeesten zijn uitgerust met een mechanisme dat hen in staat stelt om te “rennen” wanneer het muntje wordt ingevoerd. De racebaan is ontworpen om zowel veilig als spannend te zijn, zodat kinderen kunnen genieten van een beetje competitie in een veilige omgeving. Ze zijn stabiel, zacht, en gemakkelijk te bedienen, waardoor ouders zich geen zorgen hoeven te maken terwijl hun kleintjes plezier hebben.

 

Een Onvergetelijke Ervaring

De Knuffelbeesten Race biedt meer dan alleen entertainment; het creëert herinneringen! Zo zullen de kinderen het gevoel van opwinding en plezier onthouden en alle ouders de vreugde in de ogen van hun kinderen niet snel meer vergeten. Bovendien is de race ook een geweldige manier om de sociale interactie tussen kinderen aan te wakkeren. Zo zullen de kindjes elkaar aanmoedigen en samen genieten van het spelen.

Ben jij klaar voor een heerlijk dagje shoppen, terwijl je kindjes genieten en stoom afblazen tijdens de Knuffelbeesten Race? Zorg dat je deze unieke en leuke attractie niet mist op woensdag 3 juli tussen 12:30 en 16:30 uur. Bekijk onze plattegrond voor al onze winkels! 

 

Volg op ons social media, Facebook en Instagram! Zo hoef jij nooit meer iets te missen van onze events, speciale acties in winkels en meer!