Skip to main content
 

Een Dag Vol Plezier voor het Hele Gezin! 🌟

Tijdens de Koopzondag Zomer Kick Off op 28 juli, wordt een bezoek aan ons winkelcentrum nog specialer! Tussen 12:30 en 16:30 uur kunnen onze bezoekers genieten van een reeks geweldige activiteiten die zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Dit mag je niet missen! Bekijk hieronder alle activiteiten op deze koopzondag. 👇 

Zondag 28 juli: 12:30u – 16:30u.
Koopzondag winkels geopend: 12:00u – 17:00u

Surf Simulator: Kun jij je evenwicht bewaren?

Met onze Surf Simulator kun je genieten van een geweldige attractie in ons winkelcentrum. Deze simulator is niet alleen leuk om te doen, maar ook erg leuk om naar te kijken. Wie kan er het langste op de surfplank blijven staan? Naarmate iemand langer blijft staan, begint de plank steeds meer te bewegen. Wow! Het wordt daarom steeds moeilijker te blijven staan en het evenwicht te bewaren. Wat gegarandeerd zorgt voor veel gelach en gezelligheid! Voor zowel de deelnemers als de toeschouwers. 😉 Kun jij als langste blijven staan?

Ballie de Ballonnenclown: Creatief en leuk! 

Ballie de Ballonnenclown maakt van deze koopzondag een extra feestje! Met vingervlugge handen worden er de mooiste ballonfiguren gemaakt. Ben jij klaar voor alle kleurrijke hondjes, prachtige vlinders en schattige aapjes? Ballie zorgt ervoor dat iedereen, jong en oud, met een glimlach naar huis gaat. Dit allemaal door indrukwekkende ballonkunsten en de gezelligheid die dit met zich meebrengt. Wat voor dier laat jij maken door Ballie?

Disco Springkussen: Licht, Geluid en Plezier in één!

Met ons Festival Disco Springkussen wordt je dag een feestje. Dit springkussen combineert licht, geluid, dansen en spelen. Zodra de kinderen het discospringkussen zien en horen, mogen ze direct beginnen met spelen! Op naar één en al speelplezier! Dat wordt springen en genieten in de discobal in Winkelcentrum Etten-Leur.

Glitter Tattoo’s: Een Sprankelend Succes

“Gaaf, kijk eens wat glittert dat mooi!” Maak alle kinderen blij met hun eigen figuurtje. De glittertattoo’s geven niet af en blijven 2 tot 3 dagen zitten. Hierdoor hoeft er bij thuiskomst niet meteen geschrobd en geboend te worden, zoals bij schmink, om het gezichtje schoon te krijgen. Hoe leuk is dat! Glittertattoo’s zijn er in vele verschillende afbeeldingen, voor jong en oud. Er is dus voor iedereen wat wils! 

Dus! Kom op zondag 28 juli naar de Koopzondag Zomer Kick Off en beleef een dag vol plezier, spanning en entertainment. Mis deze geweldige kans niet om samen met uw gezin te genieten van deze gezellige koopzondag. Bekijk onze plattegrond eens, zo kun jij zien welke winkels jij eens binnen moet stappen! 

 

Volg op ons social media, Facebook en Instagram! ☑️ Zo hoef jij nooit meer iets te missen van onze events, speciale acties in winkels en meer.