Skip to main content

Het is tijd voor: Explorer the Dinosaur! Stel je voor… je loopt in Winkelcentrum Etten-Leur en er komt een dinosaurus uit een winkel gesprongen! Wat zou jij doen? Gillend wegrennen? Of geef je hem een aai over zijn bol en gaat met hem op de foto? Kom langs en beleef het zelf!

Explorer the Dinosaur

Kom je langs bij Explorer the Dinosaur op koopzondag 30 juli tussen 12:00 en 16:00 uur?

Maak kennis met Explorer, de meest nieuwsgierige en avontuurlijke dinosaurus die je ooit zult ontmoeten! Met zijn levendige groene schubben, scherpe klauwen en een staart die zwaait als een vlag in de wind, is hij een ware legende onder zijn soort. Samen met Explorer de Dinosaurus kunnen kinderen de geschiedenis tot leven brengen en een duik nemen in een wereld vol fantasie. Ze kunnen hun verbeelding de vrije loop laten terwijl ze door ‘de tijd reizen’, dinosaurus tattoo krijgen en nog veel meer. Dat belooft een leuke dag te worden voor het hele gezin!

Explorer the Dinosaur is gepland op een koopzondag. Zo zijn de winkels op 30 juli geopend van 12:00 – 17:00.

Hoe ziet deze middag eruit?

Tijdens Explorer the Dinosaur valt er veel te beleven. Kom kijken naar de verrassende Dinoshow, je bent welkom op de Dino Camping, ga op de foto voor het greenscreen en als de foto uit de printer komt sta jij ineens tussen de Dinosaurussen in een wildpark. Laat je schminken als een gevaarlijke Dino of neem een stoere Dino glittertattoo en leef je uit op het grote Dino springkussen met glijbaan. Een beker modderwater en een dinokoekje gaat er daarna wel in!

Zien we jou 30 juli? Bekijk hier waar je makkelijk kan parkeren!

Blijf op de hoogte!

Volg ons op Facebook en Instagram, zo blijf jij op de hoogte van ons ruime aanbod in Het Winkelcentrum Etten-Leur.

Explorer the Dinosaur

Dino Park