Skip to main content

Ook dit jaar komt de Meulemart weer naar Etten-Leur! De gehele dag zal in het teken staan van gezelligheid. Met een programma vol met straattheater, kraampjes en entertainment wordt dit jaar weer een groot event! 🎭 Tijdens de Meulemart zal het ook koopzondag zijn in Winkelcentrum Etten-Leur. Kortom, een en al gezelligheid! 

Zien wij jou (koop)zondag 25 juni? 

Tijdens de Meulemart is het ook koopzondag in ons winkelcentrum. De winkels zullen geopend zijn van 11:00 – 17:00!

Waar staat de Meulemart? 

De Meulemart is van 10:00 tot 17:00 geopend op zondag 25 juni en valt niet samen met de kermis. Daarom zal de markt plaats vinden op: Oude Bredaseweg, Markt, Raadhuisplein en in de Bisschopmolenstraat. Lees hier alles over het aanbod op de markt, wat er te doen is voor de kinderen of schrijf je in met een kraam! 🍦

 

De Mechanische Creaties

Je kunt genieten van een act waarbij mobiel theater, elektromobiliteit en robotica één wordt. 🤖 Het straattheater zal langzaam passeren dus laat je verrassen door alle creaties met tandwielen die maar blijven draaien en mooie rinkelende kettingen. De herders proberen de kudde ‘Mechanische Creaties’ bij elkaar te houden.

Dit wil je toch niet missen? Te zien van 12:30u – 16:30u!

     

 

Onvoorspelbare jackpot

Maar er is meer, ook zal er een onvoorspelbare jackpot aanwezig zijn op de Meulemart!  Kom je een gokje wagen? Van buiten lijkt het een gokkast uit de jaren 20, maar van binnen is het behoorlijk vindingrijk. Durf jij aan de hendel te trekken? Wat zal het worden: druiven, citroenen of klavertjes vier? 🍀 Drie op een rij is natuurlijk een jackpot! Of toch niet? De jackpot is onvoorspelbaar doch menselijk. Te zien van 12:30u – 16:30u!

   

 

Met wie ga jij een gezellig kijken nemen bij de Meulemart? 🙋🏼‍♀️