Skip to main content

Het kerstseizoen is aangebroken! De bomen zijn opgezet en de lichtjes schitteren als nooit tevoren. Een kerstsfeer heerst in het winkelcentrum en Winkelhart van Ettenleur. Kom gezellig genieten van alle kerstactiviteiten de komende maand en de diverse winacties waar je aan mee kunt doen. Ben jij benieuwd geworden? Hieronder staat een overzicht van de activiteiten en de spectaculaire winacties. 

Kerstactiviteiten 

  • Zaterdag 11 december: De Zingende Kerstman en Sneeuwbal & Sneeuwvlokje. 
  • Zondag 12 december: Kerstmannenband enDe Kinder Kerstkar. 
  • Zaterdag 18 december: Gouden Kerstbal actie en Chocoladezoenen van de Kerstmeisjes. 
  • Zondag 19 december: Gouden Kerstbal actie en Rudolph & Dancer. 
  • Donderdag 23 december: Gouden Kerstbal actie en de Kerstmeisjes delen uit. 
  • Vrijdag 24 december: Gouden Kerstbal actie en Het Kerstteam. 

Winacties 

Tot 21 december loopt er een leuke winactie met betrekking tot wie de leukste en origineelste foto met de lieve ijsberen uit het winkelcentrum maakt. Hieruit worden drie winnaars gekozen die allemaal een geweldig kerstpakket ontvangen. Foto’s kunnen worden opgestuurd naar ettenleur@asega.nl

Daarnaast is er ook een Gouden Kerstbal actie van 18 december t/m 24 december. De winactie gaat als volgt: Op Hof van den Houte staat een glazen container, gevuld met maar liefst 25.000 ballenbakballen. Het is een opvallende verschijning, dus niet te missen! Tijdens de actiedagen mag je op vertoon van een kassabon een slinger aan het rad geven. Stopt het rad op een gouden bal dan mag je 30 seconden op zoek naar de gouden kerstbal. Vind je de gouden kerstbal? Dan maakt je kans op één van de prachtige prijzen.  

Kom jij deze dagen de kerstsfeer proeven en meedoen aan de leuke winacties? Wie weet ben jij wel een van de gelukkigen en ga je naar huis met een prachtige prijs!