Skip to main content

Een en al gezelligheid in Etten-Leur, het weekend van Koningsdag! ๐Ÿ‘‘ Geniet van een gezellige muzikale avond op 26 april met diverse artiesten! Op zaterdag 27 april kun je heerlijk winkelen en genieten van de Koningsmarkt. Zondag 28 april kun je rustig vertoeven tijdens onze KOOPZONDAG. ๐Ÿงก Zo maken we van het laatste weekend van april, een weekend vol feestelijkheden en gezelligheid!ย 

Ook zal dit weekend de LEGO experience weer van start gaan! Van 27 april t/m 4 mei. Lees hier meer info.

Muzikale Koningsavond 26 april

Het hart van Etten-Leur zal worden omgetoverd tot een en al gezelligheid! Op de avond 26 april zullen er muzikale optredens zijn op het plein van 19.30-22.30 uur. Naast De Kinkels treedt ook feestbeest Jeffrey Hanemaaijer op, bekend van Married at first Sight.

Koningsmarkt 27 april

Op 27 april zal Etten-Leur worden omgetoverd tot een levendige markt, waar lokale ambachtslieden hun waren zullen tentoonstellen en bezoekers kunnen genieten van een gezellige sfeer. De markt zal plaatsvinden van ย 8.00-17.00 uur en er zullen wel tot 425 kramen te bewonderen zijn. De winkels zullen deze zaterdag geopend zijn van 9:30 โ€“ 17:00 uur.

Koopzondag 28 april

En voor degenen die geen genoeg kunnen krijgen van het winkelen en de festiviteiten, is er goed nieuws. Op 28 april zal Etten-Leur ook een koopzondag hebben, waardoor bezoekers een heel weekend lang kunnen genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Van het proeven van lokale lekkernijen tot het vinden van verborgen schatten in de winkels, er valt genoeg te beleven tijdens dit feestelijke weekend. De winkels zullen deze koopzondag geopend zijn van 12:00 โ€“ 17:00 uur.

Wij nodigen je uit langs te komen en te genieten van het feestelijke gevoel dat in de lucht hangt. Bezoekers kunnen de festiviteiten combineren met een ontspannen winkelervaring in de vele winkels die Etten-Leur te bieden heeft. Of het nu gaat om het zoeken naar unieke geschenken of het ontdekken van nieuwe favoriete winkels, er is voor elk wat wils in ons gezellige stadje.

Parkeren kan gemakkelijk in onze ondergrondse ruime parkeergarage, met een voordelig dagtarief van โ‚ฌ6,-.

๐Ÿ‘‰ Volg op ons social media, Facebook en Instagram! Zo hoef jij nooit meer iets te missen van onze events, speciale acties in winkels en meer! Bekijk hier onze winkel plattegrond!