Skip to main content

De Spekjeskoningin verovert Winkelcentrum Etten-Leur op 3 april. Op woensdag 3 april, tussen 12:30 en 16:30 uur, zal een majestueuze verschijning ons winkelcentrum betreden en alle aandacht naar zich toe trekken – De Spekjeskoningin! Met een imposante hoogte van maar liefst 3 meter en een jurk die straalt als een suikerspin, belooft deze roze vorstin een onvergetelijke ervaring te bieden voor alle aanwezigen, vooral voor de kleintjes!

Een jurk vol met spekjes!
Wat deze act echt bijzonder maakt, is wat er onder die prachtige jurk schuilt – een schat aan heerlijke spekjes! Kinderen zullen verrukt zijn wanneer ze ontdekken dat ze hun favoriete snoep rechtstreeks van de Spekjeskoningin kunnen krijgen. En geen zorgen, deze vorstin deelt graag haar schatten met de jongsten, zodat niemand met lege handen naar huis hoeft.

Voor groot en klein!
Maar De Spekjeskoningin staat er niet alleen voor. Ze wordt vergezeld door haar trouwe assistent, Jean Jacque, de lakei. Jean Jacque staat altijd klaar om de kleintjes te helpen die net niet groot genoeg zijn om zelf een spekje uit de koninklijke zakken te halen. Samen vormen ze een onvergetelijk duo dat uw bezoek aan ons winkelcentrum naar nieuwe hoogten zal tillen.

Ben jij erbij?
Dus markeer woensdag 3 april in uw agenda en breng het hele gezin naar Winkelcentrum Etten-Leur om de Spekjeskoningin en Jean Jacque te ontmoeten. Het belooft een dag vol plezier, verrassingen en natuurlijk heerlijke spekjes te worden. Kom langs en laat u betoveren door de koninklijke magie van De Spekjeskoningin en de gezellige winkels van ons winkelcentrum.

De komst van De Spekjeskoningin en haar trouwe lakei is slechts een van de vele evenementen die organiseert worden in ons winkelcentrum om iedereen te verwelkomen. Zo wordt Winkelcentrum Etten-Leur een ware bestemming waar entertainment en winkelen samenkomen voor jong en oud.

👉 Volg op ons social media, Facebook en Instagram! Zo hoef jij nooit meer iets te missen van onze events, speciale acties in winkels en meer! Bekijk hier onze winkel plattegrond!