Skip to main content

Terwijl de paasdagen naderen, brengen het Knotsgekke Paashazenteam en het Paashazenorkest een flinke dosis vrolijkheid en vermaak. Op zaterdag 30 maart komen ze op bezoek in Winkelcentrum Etten-Leur! 

De winkels zijn GESLOTEN op Eerste en Tweede Paasdag. (zondag en maandag) Er zal dus geen koopzondag zijn in maart.

Ook al hebben we dit weekend geen koopzondag, we willen Pasen niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Pasen is meer dan alleen een feestdag. Kom en vier Pasen met ons mee! Laat je betoveren door de magie van Pasen, omarm de sprankelende energie van de lente en creëer onvergetelijke herinneringen. Het team staat klaar om er een onvergetelijke dag van te maken! Het is tijd om te lachen, te spelen en te genieten van alles om ons heen.

Knotsgekke Paashazenteam

Tussen 12:00 & 16:00 uur


Het Knotsgekke Paashazenteam staat bekend om hun talent en gezelligheid. Dit kleurrijke gezelschap, bestaande uit een ballonnenvouwer, een steltloper en een chocolade-eitjes uitdeler, brengt samen de paassferen tot leven in Winkelcentrum Etten-Leur

Paashazenorkest

Tussen 12:00 & 16:00 uur

De toevoeging van het Paashazenorkest, met hun vrolijke deuntjes en feestelijke muziek, brengt de festiviteiten naar een hoger niveau. Ze weten de juiste snaar te raken en jong en oud te betoveren met hun optreden. De klanken van het orkest zullen ons winkelcentrum vullen met gezelligheid. Ben jij een echte muziekliefhebber, dan is dit echt iets voor jou! 

Wat kun je nog meer vinden in het Winkelcentrum?
Daarnaast kun je een kijkje nemen in het winkelcentrum met een ruim aanbod aan: kinder- heren en dames kleding, speelgoed, horeca, schoenen, sport, sieraden, kledingmakers en nog veel meer! Wil je van tevoren jouw route uitstippelen? Dat kan! Hier vind je de plattegrond met al jouw favoriete winkels: plattegrond.

Wij hebben zin in deze gezellige dag, zien we jou ook voorbij komen?

👉 Volg op ons social media, Facebook en Instagram! Zo hoef jij nooit meer iets te missen van onze events, speciale acties in winkels en meer! Bekijk hier onze winkel plattegrond!