Skip to main content

Wonderland’s Wonderkast neemt je mee op een betoverende reis in de wereld van poppenkasttheater! Kom een kijkje nemen op woensdagmiddag 6 maart tussen 12:30 en 16:30 uur in Winkelcentrum Etten-Leur. Deze unieke poppenkast, volledig gedecoreerd in de betoverende Anton Pieck-stijl, zal zijn deuren openen voor een onvergetelijke ervaring.

Voor jong en oud
De wonderbaarlijke Wonderkast biedt niet alleen een visueel feest voor de zintuigen, maar ook spannende en vrolijke voorstellingen voor zowel kinderen als volwassenen. Het eeuwenoude poppenspel blijft jonge harten veroveren en daarom is dit evenement een uitgelezen kans om jong en oud mee te nemen naar de magische wereld van het poppenspel.

Met klassieke karakters
Het verhaal wordt verteld met de klassieke karakters zoals Jan Klaassen, Katrijn en Aapje Sim in de hoofdrol. Maar ook de boef en de heks zullen niet ontbreken, die voor de nodige spanning en sensatie zorgen! 

Wonderland’s Wonderkast

Interactief Poppenspel
Samen met de kinderen beleven Jan Klaasen, Katrijn en Aapje Sim avontuurlijke verhalen! Hiervoor hebben we de hulp van de jonge kijkers nodig. Het interactieve poppenspel en de betrokkenheid van de kinderen zorgen ervoor dat ze op het puntje van hun stoel zitten. Vol verwondering en plezier!

“De Wonderland Wonderkast is niet zomaar een poppenkast. Het is een ervaring die mensen van alle leeftijden samenbrengt en hen laat genieten van de magie van het theater, we willen dat iedereen zich even kan onderdompelen in een wereld van fantasie en plezier, waarbij de grenzen tussen jong en oud vervagen.”

Het interactieve poppenspel belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor het hele gezin. Dus pak je stoel en laat je meevoeren naar Wonderland’s Wonderkast op woensdag 6 maart voor een middag vol avontuur, lachen en plezier.

poppenkast
👉 Volg op ons social media, Facebook en Instagram! Zo hoef jij nooit meer iets te missen van onze events, speciale acties in winkels en meer! Bekijk hier onze winkel plattegrond!