Skip to main content

Terwijl de winter voortduurt, brengen onze White Ladies warmte en betovering naar het winkelcentrum. 🤩 Deze gracieuze figuren zijn een lust voor het oog en belichamen gezelligheid en gastvrijheid. Met verlichte kostuums en betoverende klanken van klassieke muziek creëren ze een sprookjesachtige sfeer! ✨ Kom deze magie beleven tijdens onze koopzondag op 25 februari.

Koopzondag 25 februari | 12:00u – 17:00u (elke laatste zondag van de maand)

Een Betoverende Beleving

Deze dames zijn meer dan alleen steltlopers; ze zijn elegant en charmant. Gehuld in prachtige kostuums die ’s avonds oplichten, trekken ze de aandacht van voorbijgangers. Ze nodigen uit om deel te nemen aan hun winterse wonderland, compleet met een ingebouwde muziekinstallatie. Door deze installatie wordt het centrum gevuld met klassieke melodieën, waardoor bezoekers worden getrakteerd op een betoverende ervaring. Het prikkelt alle zintuigen en laat iedereen genieten van de magie van het moment.

Koopzondag 25 feb -White Ladies

Koopzondag 25 feb

Of je nu alleen, met vrienden of familie bent, een ontmoeting met de White Ladies staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Want ze zijn zeker bereid om met bezoekers op de foto te gaan. 📸 Hierdoor worden er blijvende herinneringen gecreëerd aan deze magische ontmoeting. De aanwezigheid voegt een vleugje betovering toe aan elke winterse gelegenheid, deze keer zijn ze aanwezig op onze gezellige koopzondag op 25 februari.

Een Verlichte Avond

Wanneer de zon ondergaat en de duisternis valt, komen de White Ladies pas echt tot leven. Hun kostuums, die prachtig zijn verlicht, veranderen de omgeving in een betoverend schouwspel dat de aandacht trekt van iedereen die in de buurt is. Het is alsof ze uit een winterse droom zijn gestapt om de wereld te verlichten met hun aanwezigheid. Hopen dat we dat nog mogen zien! 💡

 

De White Ladies zullen onze koopzondag aankleden met hun gracieuze verschijning, betoverende kostuums en klassieke muziek. Ze brengen warmte en vreugde, dus kom een kijkje nemen naar deze betoverende ervaring op onze koopzondag! De winkels zijn geopend van 12:00u – 17:00u.

 

👉 Volg op ons social media, Facebook en Instagram! Zo hoef jij nooit meer iets te missen van onze events, speciale acties in winkels en meer! Bekijk hier onze winkel plattegrond!