Skip to main content

De dag van de liefde! Valentijnsdag ❤️

Kom in de Valentijnsdag stemming op zaterdag 10 februari en laat je betoveren door: De Rode Rozen! Kom langs met jouw geliefde en voel samen de romantiek in ons winkelcentrum. Laat onze dames je verrassen en je dag compleet maken met gezelligheid én zelfs een cadeautje! 💝 Kom jij deze gezellige zaterdag even langs?

Rode Roze – zaterdag 10 februari – 12:00 en 16:00 uur
 
Rode Rozen rijzen boven iedereen uit! 
De romantiek is voelbaar op zaterdag 10 februari, wanneer De Rode Rozen hun betoverende charme verspreiden! Geniet van de warme sfeer die onze bloemendames met zich meebrengen. 🌹 De Rode Rozen steken boven iedereen uit! Op stelten lopen ze voorbij door het Winkelcentrum. Ze maken een gezellig praatje en geven de mogelijkheid om ieder moment in een prachtig plaatje vast te leggen. 📸 
 
Cadeautje voor 500 gelukkigen!
Maar dat is niet alles! Om de liefde nog verder te verspreiden, hebben ze voor jou een speciaal cadeau in petto: een doosje ‘Brandende Liefde’ zaadjes. 🍀 Plant deze zaadjes en zie hoe de liefde bloeit en groeit!  ✨ Want wat is er mooier dan een geschenk dat symbool staat voor de groeiende liefde tussen mensen? Wees er snel bij, 500 geluksvogels worden deze dag voorzien van een Valentijnsgift.
 
Valentijnscadeau 
Valentijnsdag komt eraan, op 14 februari. Dit is het ideale moment om te overwegen welk perfecte cadeau je jouw geliefde kunt geven. Ga een weekendje weg, koop een item die al lang op het verlanglijstje staat of ga eens lekker uiteten samen. Bekijk onze plattegrond en inspireer jezelf! 
 
Wat je ook kiest, vergeet niet om je geliefde te verrassen en de liefde te laten bloeien op deze bijzondere dag! ❤️🌹 Maak herinneringen samen, zo wordt Valentijnsdag dit jaar eentje om nooit meer te vergeten!
 
Valentijnsdag
 
Volg op ons social media, Facebook en Instagram! Zo hoef jij nooit meer iets te missen van onze events, speciale acties in winkels en meer!